Αθλητισμός

Εμιλιάνο Σάλα: Συγκλονίζει το μήνυμα που έστειλε μέσα απ’ το αεροπλάνο – “Μοιάζει να καταρρέει, φοβάμαι”

Εμιλιάνο Σάλα: Συγκλονίζει το μήνυμα που έστειλε μέσα απ’ το αεροπλάνο – “Μοιάζει να καταρρέει, φοβάμαι”
Ο Εμιλιάνο Σάλα έστειλε μέσω Whatsapp ένα μήνυμα που προκαλεί σοκ.

Συγκλονίζει το μήνυμα που έστειλε μέσω Whatsapp ο Αργεντινός επιθετικός Εμιλιάνο Σάλα κατά τη διάρκεια της πτήσης του από τη Γαλλία για το Κάρντιφ, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του αεροπλάνου.

Ο Σάλα δεν έκρυβε την ανησυχία του για την κατάσταση του αεροπλάνου, λέγοντας μάλιστα ότι φαινόταν να καταρρέει!

«Είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου… Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Φοβάμαι!», φέρεται να έγραψε ο 28χρονος στράικερ.

Το αεροσκάφος, το οποίο αναζητείται, θα έκανε τη διαδρομή από τη Ναντ στο Κάρντιφ, επρόκειτο για ιδιωτική πτήση και σε αυτή είχε προγραμματιστεί να βρίσκεται ο νέος επιθετικός της ομάδας του Νιλ Γουόρνοκ.

Όπως έγινε γνωστό, το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ και ακόμα επικρατεί μεγάλη ανησυχία, καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει πέσει ή αν βρίσκεται κάπου όπου δεν μπορεί να εντοπιστεί…

Η έρευνα, που ξεκίνησε τη Δευτέρα το βράδυ, διήρκεσε «δεκαπέντε ώρες» και κάλυψε σχεδόν 3.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αστυνομία. Αργά το απόγευμα της Τρίτης, οι επιχειρήσεις έρευνας για το επιβατικό αεροσκάφος στο οποίο ήταν ο Σάλα σταμάτησαν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σημειώνοντας τις ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης .

«Αν έπεσε το αεροπλάνο θα μπορούσε να διαλυθεί, οπότε δεν υπάρχει ελπίδα», ανέφερε την Τρίτη, ο επικεφαλής του Ναυτιλιακού Οργανισμού διάσωσης Airsearch Channel Islands. Επιπλέον, «η θερμοκρασία του νερού είναι τόσο κρύο τώρα, έτσι αν οι επιβάτες ήταν μέσα στο νερό, δεν θα μπορούσαν να αντέξουν για πολύ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments