Μedia

Θέμος Αναστασιάδης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο (pics)

Θέμος Αναστασιάδης: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο (pics)
Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της πολιτικής και της δημοσιογραφίας αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη.

Πλήθος κόσμου, έχει προσέλθει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας, στην Κηφισιά, για την κηδεία του δημοσιογράφου, Θέμου Αναστασιάδη.

Πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής δίνουν το παρών, ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, o Βασίλης Λεβέντης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, o Αδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας και ο Δημήτρης Καμμένος.

Εκεί είναι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Δημήτρης Κοντομηνάς,η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Αγγελική Νικολούλη, η Αννα Παναγιωταρέα, η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Κώστας Πρέκας και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Θέμος έφυγε σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο και σήμερα Κυριακή 27/1/19, η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι και κόσμος που τον ήξερε μέσα από το έργο του τον αποχαιρετούν.

Ανάμεσά τους ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Κώστας Πρέκας, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Δημήτρης Καμμένος, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Άννα Παναγιωταρέα, ο Βασίλης Κικίλιας και φυσικά ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του Βαγγέλης Περρής.

Για 1,5 χρόνο ο δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής έδινε μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Θέμος διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα στον θώρακα.

Η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, όσο και τα τρία παιδιά τους βρισκόταν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του. Και σήμερα δυστυχώς τον αποχαιρετούν.

Θέμος Αναστασιάδης: Ποιος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος

Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε μια σημαντική καριέρα στον χώρο και είχε δουλέψει σε αρκετά Μέσα.

Ο Θέμος Αναστασιάδης γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1958 και  ήταν Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής εκπομπών στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Έγινε γνωστός αρχικά για τις χιουμοριστικές στήλες και τα τηλεοπτικά τοκ σόου, τα οποία κατά καιρούς έχουν επικριθεί για σεξισμό, αντισημιτισμό και ρατσισμό.

Το 2007 ενεπλάκη στο σκάνδαλο του Χρήστου Ζαχόπουλου με τη δημοσίευση πορνογραφικού υλικού από το Πρώτο Θέμα.

Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή, στην οποία διετέλεσε και διευθυντής. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες).

Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Του έχει ασκηθεί έντονη κριτική για το δημοσιογραφικό του ύφος, μεροπλητική στάση απέναντι στο νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, μη ηθικές τακτικές, αλλά και σεξισμό, ρατσισμό και ομοφοβία.

Τον Ιανουάριο του 2009 καταδικάστηκε σε 19 μήνες φυλάκιση με αναστολή για δημοσίευση φωτογραφιών στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» που παρουσίαζαν τον Χρήστο Ζαχόπουλο σε προσωπικές στιγμές.

Τελικά, τον Απρίλιο του 2013 το τριμελές Eφετείο αποφάσισε ομόφωνα την αθώωση του Αναστασιάδη και των άλλων εμπλεκομένων για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κρίνοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ επεξεργασία και ταξινόμηση του DVD από τον ίδιο.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2012 ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη εις βάρος του για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ποσού ύψους 5,5 εκ. ευρώ.

Η υπόθεση είχε ξεκινήσει και κόλλησε από το 2007, όταν και ο Θέμος Αναστασιάδης βρέθηκε με καταθέσεις σε ελβετική τράπεζα, χωρίς να καταφέρει τελικά να τις δικαιολογήσει ως νόμιμα έσοδα.

Αρχικά αθωώθηκε, αλλά το 2017 του επιβλήθηκε πρόστιμο περίπου 5 εκ. eυρώ ως οφειλή στο δημόσιο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος που προήλθε το 2007 από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ο Αναστασιάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον έχει στοχοποιήσει και η απόφαση να του επιβληθεί πρόστιμο είναι πολιτική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments