Διεθνή

Jussie Smollett: Θύμα εγκλήματος μίσους ο γνωστός ηθοποιός – Τι του έκαναν

Jussie Smollett: Θύμα εγκλήματος μίσους ο γνωστός ηθοποιός – Τι του έκαναν
Ο Jussie Smollett, πρωταγωνιστεί στην ξένη σειρά του Fox «Empire» και υποδύεται τον τραγουδιστή Jamal Lyon.

Θύμα εγκλήματος μίσους έπεσε ο Jussie Smollett.

O ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ξένη σειρά του Fox «Empire» και υποδύεται τον τραγουδιστή Jamal Lyon.

Στην σειρά υποδύεται έναν ομοφυλόφιλο και μάλιστα εξαιτίας αυτού μπόρεσε να παραδεχτεί δημόσια ότι είναι και στην πραγματικότητα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, πολλές φορές να δεχθεί ομοφοβικά σχόλια.

O Jussie Smollett τo βράδυ της Τρίτης δέχτηκε άγρια επίθεση όταν δύο λευκοί άντρες άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, του πέρασαν θηλιά στο λαιμό και τον περιέλουσαν με χλωρίνη.

Μάλιστα αποκαλούσαν τον ηθοποιό «αδερφή» και «αράπη» ενώ, σύμφωνα με το θύμα κάποιος από τους δύο του φώναξε «Εδώ είναι χώρα του M.A.G.A.» από τα αρχικά του κεντρικού προεκλογικού σλόγκαν του Trump «Make America Great Again».

Η ανακοίνωση της αστυνομίας μετά την μαρτυρία του 35χρονου ηθοποιού από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται καταλήγει ως εξής: «Δεδομένης της σοβαρότητας των καταγγελιών, χειριζόμαστε την υπόθεση ως έγκλημα μίσους».

Ο Jussie Smollett είχε κυκλοφορήσει πέρσι την R&B μπαλάντα «F.U.W» [Fucked Up World], και το βίντεο του τραγουδιού – με θέμα τις αδικίες εις βάρος των μειονοτήτων πάσης φύσεως που έγινε viral, κάνοντάς τον συγχρόνως επίλεκτο στόχο λευκών εθνικιστών και νεοναζί.

Αυτή τη στιγμή, ο ηθοποιός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Η σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ανήρτησε το εξής

“Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από το άκουσμα της είδησης πως ένα μέλος της οικογένειας του Empire, ο Jussie Smollett, δέχθηκε βάναυση επίθεση χθες το βράδυ. Του στέλνουμε όλοι την αγάπη μας και να παραμείνει δυνατός. Μαζί με τις Αρχές θα πιέσουμε, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όλο το στούντιο και η εταιρεία παραγωγής στέκονται στο πλευρό του και τάσσονται ενάντια στη βία και το μίσος.”

*Φωτογραφίες twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments