Μedia

Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς: Επιστρέφει η επιτυχημένη σειρά

Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς: Επιστρέφει η επιτυχημένη σειρά
Δεν χρειάζονται συστάσεις για το "Σ’ αγαπώ - Μ’ αγαπάς".

Το «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς«, η κωμική σειρά που λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει.

«Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς» είναι ο τίτλος κωμικής τηλεοπτικής σειράς που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel τις τηλεοπτικές σεζόν 2000-2001 και 2001-2002.

Πρωταγωνιστές ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου στον ρόλο της Δήμητρας και ο Θοδωρής Αθερίδης στον ρόλο του Θοδωρή.

Το σενάριο το έγραψαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Δήμητρα Πούλκου, αν και ήταν επίσημα βασισμένο στην καναδική τηλεοπτική σειρά «Un gars, une fille».

Βίντεο: Ελληνικές Σειρές και Ταινίες

Το «Σ’αγαπώ-Μ’αγαπάς» επιστρέφει με νέα επεισόδια και πρωταγωνιστές ξανά τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και Θοδωρή Αθερίδη.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τα νέα επεισόδια, που θα είναι λίγα σε αριθμό, να προβάλλονται μέσω You Tube ενώ ακόμη δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Σ’αγαπώ – Μ’αγαπάς: Η υπόθεση

Η σειρά παρακολουθούσε την καθημερινή ζωή ενός τυπικού ελληνικού ζευγαριού της πόλης, του Θοδωρή (Θοδωρής Αθερίδης) και της Δήμητρας (Δήμητρα Παπαδοπούλου) σε όλες τις εκφάνσεις της, τη σχέση τους, τους τσακωμούς τους, τα άγχη και τις φοβίες τους.

Σε κάθε ένα από τα 61 επεισόδια της σειράς, παρουσιάζονταν διάλογοι του ζευγαριού σε διαφορετικούς χώρους (σε κάθε επεισόδιο συνήθως τρεις), όπως στο γυμναστήριο, στα διάφορα δωμάτια του σπιτιού, στο βιβλιοπωλείο, στο φαρμακείο και άλλα.

Βίντεο: Ελληνικές Σειρές και Ταινίες

Χαρακτήρες

Δήμητρα: Η Δήμητρα είναι μια σύγχρονη γυναίκα της πόλης που εργάζεται, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει τις περισσότερες δουλειές του σπιτιού.

Είναι υπερβολική, ζηλιάρα, έχει πολλές φορές απρόβλεπτες αντιδράσεις και έχει διακαή πόθο να παντρευτεί και να γίνει μητέρα.

Η πιο χαρακτηριστική φράση της Δήμητρας, που μέσα από την επανάληψη προκαλεί το γέλιο στους θεατές, είναι το «Εγώ πότε θα γίνω μάνα;» που ρωτούσε σε κάθε ευκαιρία το Θοδωρή.

Θοδωρής: Ο Θοδωρής είναι ένας άνδρας που διατηρεί πολλά από τα στερεότυπα του Έλληνα άνδρα.

Αγαπά πολύ τη Δήμητρα, ωστόσο δεν θέλει να δεσμευτεί δια του γάμου και τρομάζει στην ιδέα να κάνουν παιδί.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play