Πολιτική

“Κόλαση” με Μεγαλοοικονόμου και Οικονόμου: “Είσαι γελοία” – “Σιγά τον πολυέλαιο ρε Οικονόμου”

“Κόλαση” με Μεγαλοοικονόμου και Οικονόμου: “Είσαι γελοία” – “Σιγά τον πολυέλαιο ρε Οικονόμου”
Ο κακός χαμός στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου. Χαρακτηρισμοί, προβολές, βρισιές στον "αέρα" και αποχώρηση της Μεγαλοικονόμου.

«Θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου, σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή «Καλημέρα», στον ΣΚΑΪ.

Ολα ξεκίνησαν από ένα «ρεσιτάλ» της κυρίας Μεγαλοοικονόμου, κατά το οποίο επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, τονίζοντας ότι έχει ηχογραφημένη συνομιλία, στην οποία -όπως λέει- της ζητούσε να παραιτηθεί της έδρας της, έναντι του γιου του Μάριου Γεωργιάδη.

«Θα πάω στον Εισαγγελέα. [Είπα να μην τρίβεται ο κ. Λεβέντης στη γκλίτσα του τσοπάνη. Εγώ θα παραιτηθώ αλλά τον Λεβέντη θα τον ξεμπροστιάσω. Να βγει τώρα (σ.σ. στον αέρα) σε ντιμπέιτ. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον προδώσω» φώναζε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χτυπώντας το τραπέζι μπροστά της.

Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, που καθόταν δίπλα της, της ζήτησε να μη χτυπά το τραπέζι, ενώ όταν εκείνη αντέδρασε έντονα, λέγοντάς του «έχεις κάνει τον γύρο των κομμάτων», της είπε «είσαι ασύδοτη, γραφική και γελοία».

«Σιγά τον πολυέλαιο ρε Οικονόμου. Με το επικρατείας ήρθες, θα μιλήσω όσο θέλω» συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτιθέμενη και στον συντονιστή της εκπομπής Γιώργο Αυτιά, με τον κ. Οικονόμου να της λέει «άντε από δω, ξεφτιλίστηκες».

«Εσύ είσαι γελοίος» προσέθεσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου, και σηκώθηκε από τη θέση της, απειλώντας να φύγει από την εκπομπή.

Ακολούθησαν δύο λεπτά έντασης και προσωπικών χαρακτηρισμών, με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να διαπληκτίζεται με τον κ. Οικονόμου, χαρακτηρίζοντάς τον «γυρολόγο», με τον τελευταίο να απαντά με χαρακτηρισμούς όπως «γραφική», «γελοία» και άλλα τέτοια… όμορφα!

Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αλλάξει θέμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με την εκπομπή τελικά να πηγαίνει σε διαφημίσεις!

Μετά τις διαφημίσεις η συζήτηση συνεχίστηκε, με την βουλευτή να είναι ακόμη έξαλλη και τελικά να αποχωρεί (!) φωνάζοντας: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments