Αθλητισμός

Μπριάντε Γουέμπερ: Ο παίκτης που θα “δέσει” την περιφέρεια του Ολυμπιακού

Μπριάντε Γουέμπερ: Ο παίκτης που θα “δέσει” την περιφέρεια του Ολυμπιακού
Μπριάντε Γουέμπερ: Αυτός είναι ο παίκτης που αναμένεται να μπει στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Το αγωνιστικό στυλ του και η ευχέρεια στην άμυνα.

Ο Μπριάντε Γουέμπερ είναι ο ¨εκλεκτός” του Ντέιβιντ Μπλατ για την ενίσχυση στη θέση των γκαρντ.

Σύμφωνα με το gavros.gr, απομένουν ορισμένες διαδικαστικές λεπτομέρειες ώστε να ολοκληρωθεί το deal με τον Ολυμπιακό και ο 26χρονος να έρθει στον Πειραιά.

Ο Γουέμπερ καλύπτει ορισμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τα οποία αναζητούσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Είναι παίκτης που «εγκλωβίζει» τον αντίπαλό του. Πιέζει πολύ πάνω στην μπάλα. Ο 26χρονος κάνει τον παίκτη που τον μαρκάρει να μην αισθάνεται άνετα.

View this post on Instagram

My vision is vivid Told you Im real and im in it So I’ll show you in destined to get it Ima be in the gym tryna getto the millions- Kodak #NewBeginning #BriFense

A post shared by Briante “Deuce” Weber (@sir_deuce2) on

Παίκτης με αθλητικότητα, με μεγάλο άνοιγμα στα χέρια, που μαρκάρει πάνω στην μπάλα και δεν αφήνει σε ησυχία τον αντίπαλό του. Έρχεται για να προσθέσει το “κάτι παραπάνω” στη γραμμή των γκαρντ του Ολυμπιακού.

Το “φόρτε” του Γουέμπερ είναι η αμυντική του συνεισφορά. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός της ανάδειξής του ως “αμυντικού της χρονιάς” στην περιφέρεια που συμμετείχε το κολέγιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments