Ελλάδα

Υπόθεση Άννυ: Σοκάρει η απολογία του πατέρα της, “δεν είμαι ο Χάνιμπαλ”

Υπόθεση Άννυ: Σοκάρει η απολογία του πατέρα της, “δεν είμαι ο Χάνιμπαλ”
Υπόθεση Άννυ: Ο πατέρας της μικρής Άννυ, Σάββας, προχώρησε σε μια σοκαριστική απολογία σχετικά με το συμβάν. "Δεν είμαι ο Χάνιμπαλ, το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε", σημείωσε μεταξύ άλλων.

Υπόθεση Άννυ: Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου απολογήθηκε ο πατέρας της μικρής Άννυς. Ο άντρας που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό του κοριτσιού, ανέφερε την εκδοχή του σχετικά με την υπόθεση.

Μεταξύ άλλων, ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι δεν είναι ο Χάνιμπαλ και πως δεν είχε πρόθεση να τη δολοφονήσει. Παράλληλα, προχώρησε σε μια σοκαριστική παραδοχή, τονίζοντας ότι αναγκάστηκε να προχωρήσει στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Υπόθεση Άννυ: Η απολογία του πατέρα

“Ακούστηκε ότι είμαι Χάνιμπαλ, ότι μαγείρεψα το παιδί και το έφαγα. Δεν έγινε ποτέ. Δεν είχα κίνητρο να σκοτώσω το παιδί μου. Ήθελα να πάω να το θάψω αλλά δεν υπήρχε φτυάρι. Δεν ήθελα να τα κάνω όλα αυτά…

Ήθελα να τη βάλω σε σακούλα αλλά το παιδί ήταν πέτρα και έσπασε. Αναγκάστηκα να κόψω κάποια κομμάτια και τα πήγα στα σκουπίδια. Σε μια στιγμή όλα κατέρρευσαν και φταίω εγώ για αυτό”.

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος στην απολογία του, συμπληρώνοντας μάλιστα: “Ήταν Πάσχα και νόμιζα ότι το παιδί θα αναστηθεί. Έλεγα «σήκω πάνω» αλλά γινόταν πιο σκληρό”.

Η μητέρα του κοριτσιού, στη δική της απολογία, τόνισε ότι ο πρώην σύντροφός της αγαπούσε το παιδί: “Την πρόσεχε. Δεν ήταν επικίνδυνος. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έμειναν μόνοι τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments