Ζώδια

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (7/2/19)

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (7/2/19)
Αστρολόγος: Προβλέψεις για την Πέμπτη (6/2/19).

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (7/2/19).

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο Ολύμπιος ηγέτης, διαχέει στην ατμόσφαιρα σοφία και γνώση, κατανόηση και εξερεύνηση!

Ο Δίας θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Να ξέρετε ότι μέχρι τότε, θα μπορέσετε να κατανοήσετε όσα δεν καταφέρατε ως τώρα!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, κάνοντάς σας πιο ευαίσθητους για όσα συμβαίνουν γύρω σας. Να αφιερώνετε όσο χρόνο χρειάζεται για να βρίσκετε την πραγματική σύνδεση με αυτά. Όλα θα είναι πιο αίσια σήμερα και ενδείκνυται να προσφέρετε βοήθεια όπου μπορείτε!

Καταστάσεις και άνθρωποι θα σας βοηθήσουν σήμερα να βρείτε τις καλύτερες λύσεις, ακόμα και για προβλήματα που σας έφτασαν στον πανικό τελευταία. Το πιο πιθανό είναι να αφορούν θέματα σπιτιού ή περιουσιακά. Μια δυσάρεστη σύγκρουση με έναν άντρα του ευρύτερου κύκλου σας, θα σας προκαλέσει συναισθηματικά. Η πικρία σας θα αφορά το ότι θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

Σήμερα θα θελήσετε να σκαλίσετε περισσότερο ένα γεγονός του πρόσφατου παρελθόντος. Η εξέλιξή τους εξακολουθεί να αποτελεί ένα μυστήριο για εσάς. Κάποιοι θα υποδεχθείτε κόσμο στο σπίτι σας, για χάρη ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας.

Σε προσωπικό επίπεδο, σας αναμένει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη: Θα αφορά ένα φλερτ ή μια ερωτική σχέση στον εργασιακό σας χώρο. Η μέρα είναι αίσια για να συζητήσετε με το ταίρι σας μελλοντικά σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας!

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (7/2/19)

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Προτεραιότητά σας σήμερα θα είναι η επίλυση προβλημάτων των περιβάλλον του σπιτιού. Ίσως να έρθετε σε επαφή με άτομα ή οργανισμούς, για κάποια θέματα που αφορούν τα ακίνητά σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες και συγκρούσεις.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα ίσως να νιώθετε θυμό ή ένταση. Είναι συνετό να αποφύγετε συναντήσεις και προστριβές με άτομα που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα.

Η μέρα σας προβλέπεται παραγωγική και επιτυχής, αν επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Θα σας προκύψουν καινούργιες ευκαιρίες να εξελίξετε τις υποθέσεις σας με αίσια αποτελέσματα.

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Οι σημερινές εξελίξεις θα σας δείξουν ότι πρέπει να πάρετε τον έλεγχο στις σημαντικές πτυχές της ζωής σας. Η αύξηση του φόρτου εργασίας δεν πρέπει να επηρεάσει αρνητικά τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Σήμερα θα έχετε μια σημαντική συζήτηση ή εξέλιξη, που θα αφορά μια γυναίκα του φιλικού σας κύκλου.

Αστρολόγος: Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων (7/2/19)

Όσοι έχετε γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν για εποικοδομητικές κινήσεις! Θα βιώσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές, που θα αφορούν ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

Αποφύγετε να μιλήσετε άσχημα ή να προσβάλετε ανθρώπους. Κάποια ενδιαφέροντα όνειρα θα σας προκαλέσουν να τα ερμηνεύσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments