Αθλητισμός

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Ο Πιτίνο πήρε τάιμ άουτ για την τελευταία επίθεση των γηπεδούχων

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Ο Πιτίνο πήρε τάιμ άουτ για την τελευταία επίθεση των γηπεδούχων
Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο ζήτησε τάιμ άουτ 9’’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός: Χαμένα τα είχαν παίκτες και πάγκος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο τελευταίο τρίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ρικ Πιτίνο ζήτησε τάιμ άουτ 9’’ πριν τη λήξη του ημιχρόνου και στη συνέχεια η τελευταία επίθεση της Φενέρ κατέληξε σε εύστοχο τρίποντο γράφοντας το τελικό 48-29 του πρώτου μέρους.

Όταν μάλιστα η γραμματεία ήχησε την κόρνα για ταιμ αουτ ο Ομπράντοβιτς κατευθύνθηκε προς τα εκεί για να εξηγήσει ότι δεν ζήτησε εκείνος διακοπή.

Η γραμματεία του εξήγησε ότι το ταιμ άουτ το κάλεσε ο Παναθηναϊκός. Αποτέλεσμα, να οργανωθεί η Φενέρ και στα 9’’ να πετύχει ένα αμαρκάριστο τρίποντο με τον Γκούντουριτς.

Πρόβλημα με Λοτζέσκι στον Παναθηναϊκό

Ατυχία στον Παναθηναϊκό με τον Ματ Λοτζέσκι.

Στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό, δείχνοντας να μην μπορεί να συνεχίσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το πρόβλημα του Λοτζέσκι είναι στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Πιτίνο: «Ομπράντοβιτς όπως Φιλ Τζάκσοον, Σιζέφσκι, Πατ Ράιλι»

Στο ίδιο επίπεδο με τους Πατ Ράιλι, Φιλ Τζάκσον και Μάικ Σιζέφσκι βρίσκεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όπως δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο.

Ο Αμερικανός τεχνικός πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Φενέρ αναφέρθηκε στον συνάδελφό του και δικαιολόγησε για ποιο λόγο θεωρεί τον Σέρβο τόσο υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικά:

«Έχω κοουτσάρει απέναντι σε σπουδαίους προπονητές του ΝΒΑ και του κολεγιακού μπάσκετ. Και τον συγκεκριμένο προπονητή τον τοποθετώ εκεί ψηλά, είτε είναι ο Πατ Ράιλι, τον Φιλ Τζάκσον, τον Μάικ Σιζέφσκι. Είναι τόσο καλός όσο όλοι αυτοί. Ο λόγος είναι επειδή το καθετί που κάνει αυτή η ομάδα είναι βάσει με τις αρχές του αθλήματος. Αυτό είναι στοιχείο ενός σπουδαίου προπονητή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments