Διεθνή

Φλαμένγκο Βραζιλία: Νεκροί από πυρκαγιά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (pics)

Φλαμένγκο Βραζιλία: Νεκροί από πυρκαγιά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας (pics)
Φλαμένγκο Βραζιλία: Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία. Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μετά από πυρκαγιά στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο, όπου φιλοξενούνται οι ακαδημίες του συλλόγου. Πιθανολογείται ότι πρόκειται για ανήλικους ηλικίας 14-17 ετών.

Φλαμένγκο Βραζιλία: Ασύλληπτη τραγωδία στη Βραζιλία. Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μετά από πυρκαγιά στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο, όπου φιλοξενούνται οι ακαδημίες του συλλόγου.

Πιθανολογείται ότι πρόκειται για ανήλικους ηλικίας 14-17 ετών.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, είναι εξαιρετικά πιθανό οι νεκροί να είναι ανήλικοι ηλικίας 14-17 ετών, ενώ υπάρχουν ακόμα τρεις άνθρωποι που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στους κοιτώνες που φιλοξενούνται τα παιδιά των ακαδημιών της Φλαμένγκο και τέθηκε υπό έλεγχο δύο ώρες αργότερα.

Βραζιλία Φλαμένγκο: Οι πυροσβέστες προσπάθησαν να τους σώσουν

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, η φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί, σε ένα παλιό κομμάτι του προπονητικού κέντρου, με τους πυροσβέστες να δρουν άμεσα αλλά χωρίς να καταφέρουν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Μέχρι τώρα όπως είπαμε οι νεκροί ανέρχονται στους 10, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγω για παιδιά ηλικίας 14 έως 17, που βρίσκονται ανάμεσα τους. Ακόμα έχουν ανακοινωθεί και τρεις τραυματίες.

Οι εικόνες ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου και δείχνουν το μέγεθος της τραγωδίας, αφού η φωτιά έχει κάψει ολοσχερώς μεγάλο κομμάτι του προπονητικού, που στεγάζονταν ποδοσφαιριστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments