Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για Μπακασέτα και Τσιγκρίνσι

ΑΕΚ: Αγώνας δρόμου για Μπακασέτα και Τσιγκρίνσι
Τρέχουν να προλάβουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με την Ένωση να παίζει το τελευταίο της χαρτί για τη 2η θέση η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα συνεχίσουν έως την Πέμπτη χωρίς να ανεβάσουν στροφές και στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία πως οι δύο παίκτες θα είναι έτοιμοι για το ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα ο Νίκλας Χουλτ που υπέστη θλάση στον προσαγωγό είναι σίγουρα νοκ άουτ για το Φάληρο και σήμερα -πιθανότατα- θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο όπου και θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ μοίρασε στη χθεσινή προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο ματς με τον ΟΦΗ.

«Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλους. Δείξατε διάθεση, παίξατε με καρδιά και ψυχή και κυνηγήσατε όλες τις φάσεις. Έτσι σας θέλω σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι», ήταν τα λόγια του Σεβιγιάνου τεχνικού στους ποδοσφαιριστές του, όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ».

ΑΕΚ: Κοντά σε Ντέλετιτς

Όλα δείχνουν πως ο Μίλος Ντέλετιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Φαίνεται πως η ατάκα που είπε προ ημερών ο Αλέξης Κούγιας δεν ήταν καθόλου αβάσιμη και το θέμα είναι αρκετά (ίσως και πολύ) προχωρημένο.

Πέρα από τον 24χρονο Σέρβο ακραίο μεσοεπιθετικό, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ΑΕΛ, η «Ένωση» είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει και άλλους 1-2 παίκτες από τη Super League. Ένας εξ αυτών ίσως να είναι και Έλληνας.

Ο Ντέλετιτς μετρά φέτος 22 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ με τους «βυσσινί», όπου αγωνίζεται από το 2016.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments