Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η απογοήτευση του Βασίλη Σπανούλη, σε μια τρομερή φωτογραφία

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η απογοήτευση του Βασίλη Σπανούλη, σε μια τρομερή φωτογραφία
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κατά την αποχώρηση του Ολυμπιακού, ένας-ένας οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ περπατούσαν από τα αποδυτήρια προς το πούλμαν της ομάδας.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά.

Κατά την αποχώρηση του Ολυμπιακού, ένας-ένας οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ περπατούσαν από τα αποδυτήρια προς το πούλμαν της ομάδας.

Προβληματισμένοι οι περισσότεροι, ψύχραιμοι κάποιοι άλλοι.

Ωστόσο ένας από την ομάδα έδειχνε περισσότερο στενοχωρημένος. Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βασίλης Σπανούλης σίγουρα θα ήθελε να παλέψει για να ανατρέψει την καλή εμφάνιση που δεν είχε στην αρχή του παιχνιδιού.

Επίσης σίγουρα όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να διεκδικήσουν τη νίκη.

Η εικόνα όμως του Βασίλη Σπανούλη, όπως τον “τσάκωσε” ο φακός της Eurokinissi τα λέει όλα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η αποχώρηση αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου

Οι Πειραιώτες κατά τη διάρκεια του αγώνα, επέλεξαν να αποχωρήσουν στο ημίχρονο μη αντέχοντας τις διαιτητικές αποφάσεις.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά τα πρώτα τρία φάουλ στα πρώτα 26 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, δυσανασχέτησαν ωστόσο δεν είχαν στο μυαλό τους τη συγκεκριμένη αντίδραση.

Αυτό συνέβη στην δεύτερη περίοδο όταν και πάλι είχαν έντονα παράπονα από τον διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Η απόφαση για αποχώρηση πάρθηκε στα μισά του δεύτερου δεκάλεπτου και απλά στο ημίχρονο επιβεβαιώθηκε με την τηλεφωνική επικοινωνία με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός δεν βγήκε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς διαμαρτύρεται για την διαιτησία και είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ με την ΚΑΕ να βγάζει ανακοίνωση.

Τι έγινε

Την απόφαση να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ έλαβαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό κι ενώ το σκορ ήταν 40-25 υπέρ των «πρασίνων». Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής επίσημα εξηγήσεις για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά ο πιο πιθανός λόγος φαίνεται να είναι τα σφυρίγματα των διαιτητών.

Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε: «Ολα αυτά είναι μεθοδευμένα. Εχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λένε πως φταίνε οι διαιτητές. Η οικογένεια Αγγελόπουλων θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και βρήκαν ευκαιρία να τα ρίξουν σε εμάς και στους διαιτητές. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Εν συνεχεία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού και άφησε ένα… κόκκινο γυναικείο εσώρουχο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments