Ελλάδα

Άννα Βίσση Ευρωεκλογές: Διαψεύδει την υποψηφιότητά της

Άννα Βίσση Ευρωεκλογές: Διαψεύδει την υποψηφιότητά της
Άννα Βίσση Ευρωεκλογές: Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα δεν θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής, παρά τα όσα γράφτηκαν.

Άννα Βίσση Ευρωεκλογές: Η είδηση για την πιθανή υποψηφιότητα της στις επικείμενες Ευρωεκλογές έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Το θέμα αναδείχθηκε από την κυπριακή εφημερίδα “Πολίτης”, η οποία έγραψε ότι η δημοφιλής καλλιτέχνιδα θα θέσει υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα σημείωνε ότι η Βίσση είπε το “ναι” έπειτα από αρκετές πιέσεις από την πλευρά του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Εν τέλει, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και η Άννα Βίσση, όπως φαίνεται, δεν θα είναι υποψήφια με τον ΔΗ.ΣΥ.

Η ανάρτηση του fan club της Άννας Βίσση έδωσε μια πρώτη απάντηση.

“Σχετικά με τα άρθρα που έχουν γραφτεί για την υποψηφιότητα της Άννας Βίσση στην Ευρωβουλή. Σας ενημερώνουμε ότι δεν ισχύει”. Αυτά ανέφερε η επίσημη βάση οπαδών της καλλιτέχνιδας στο instagram.

Το δημοσίευμα-βόμβα για τη Βίσση

Όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης», μετά από έντονο παρασκήνιο και πιέσεις που είχε δεχτεί η τραγουδίστρια, τελικά πείστηκε και θα είναι το έκτο πρόσωπο που συμπληρώνει το ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, το όνομα της τραγουδίστριας αναμένεται να ανακοινωθεί εκτός απροόπτου εντός των ημερών.

Άννα Βίσση: Τα πρώτα χρόνια

Η Άννα Βίσση γεννήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 1957 στο χωριό Πύλα, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Λάρνακα, στην Κύπρο. Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος στη Λάρνακα. Η Άννα είναι η δεύτερη από τις τρεις κόρες της οικογένειας. Στην ηλικία των έξι ετών ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα χορού και πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου.Την περίοδο αυτή έδινε συναυλίες στην κυπριακή επαρχία τραγουδώντας ενώ η αδερφή της, Λία, έπαιζε πιάνο. Έτσι έγιναν γνωστές ως οι “Αδερφές Βίσση”.

Το 1970, η δημοτικότητα της δεκατριάχρονης Άννας Βίσση στην Κύπρο μεγάλωσε, με τη συμμετοχή της σε έναν τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο. Οι παραπάνω διακρίσεις έπεισαν τους γονείς της Άννας για το ταλέντο της. Έτσι το 1973 με πρωτοβουλία της μητέρας της, Σοφίας, ο Νέστορας έκλεισε το μαγαζί του στην Κύπρο και ολόκληρη η οικογένεια Βίσση μετακόμισε στην Αθήνα.

Τον Σεπτέμβριο του 1973 η οικογένεια Βίσση έμενε στη συνοικία της Νέας Κυψέλης. Η τότε 16 ετών Άννα, συνέχισε το Γυμνάσιο στην Αθήνα,, τραγουδώντας τα βράδια σε μπουάτ στην Πλάκα και ηχογράφησε στη δισκογραφική εταιρεία MINOS τα δύο πρώτα της τραγούδια, έχοντας ήδη περάσει από ακρόαση και υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία. Στη συνέχεια πέρασε στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments