Lifestyle

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ατάκα για τις ιερόδουλες που προκάλεσε αίσθηση στη Ναταλία Γερμανού

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ατάκα για τις ιερόδουλες που προκάλεσε αίσθηση στη Ναταλία Γερμανού
Κατερίνα Διδασκάλου: Η συνέντευξή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και η ατάκα που συζητήθηκε περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Κατερίνα Διδασκάλου: Η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται”.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Διδασκάλου τοποθετήθηκε για τις ιερόδουλες και τον ρόλο τους στην κοινωνία. Η αναφορά της γνωστής ηθοποιού, συζητήθηκε αρκετά στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Τι είπε η Κατερίνα Διδασκάλου

“Αν ερχόταν μια πόρνη να μείνει από πάνω, δε νομίζω να είχα πρόβλημα. Εγώ αυτές τις κυρίες τις έχω σε μεγάλη εκτίμηση.

Οι γυναίκες οι οποίες έχουν διαλέξει αυτό το επάγγελμα, εγώ τις θεωρώ πολύ γενναίες, δεν είναι απλό. Όλες εμάς τις υπόλοιπες, νομίζω ότι μας έχουν προφυλάξει από πάρα πολλά πράγματα και μας έχουν απαλλάξει από πολλή βία. Θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Αυτές οι γυναίκες απορροφούν βία. Σκέψου πόσοι άντρες πάνε εκεί και ξεσπούν. Αν δεν υπήρχαν κι αυτές; Σίγουρα δεν θα αντιδρούσαν άσχημα αν ο γιος μου πήγαινε σε μία ιερόδουλη, αλλά ξέρω ότι το αγόρι μου είχε από πολύ μικρός το κορίτσι του”.

Στο τέλος της προβολής του βίντεο με τη συνέντευξη, η Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα, λέγοντας τα εξής:

πηγή video: Ζappit.gr

“Δεν ξέρω αν συμφωνώ με αυτό. Δε νομίζω ότι ο ρόλος των γυναικών αυτών είναι να απορροφούν τη βία ή να πληρώνονται για να πηγαίνουν εκεί και να εκτονώνονται τα αρσενικά. Να τις χτυπούν για να κοιμούνται οι σύζυγοί τους ήσυχες”

Ποια είναι η Κατερίνα Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα και είναι απόφοιτη του 1984 της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου αλλά και της Φιλοσοφικής Αθηνών.

Ακόμα, συνέχισε τις σπουδές της στην Αμερική στο Columbia University πάνω στην Υποκριτική Κινηματογράφου και στο Uta Hagen IHB Studio στην υποκριτική θεάτρου.

Μάλιστα, το Κοινωφελές ίδρυμα Α. Ωνάσης της έδωσε υποτροφία για τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.

Η Κατερίνα Διδασκάλου παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε δύο κόρες και ένα γιο.

Η πορεία της στην Ελλάδα είναι μεγάλη καθώς έχει πάρα πολλές συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments