Τεχνολογία

Resident Evil: Κυκλοφόρησε το δωρεάν DLC

Resident Evil: Κυκλοφόρησε το δωρεάν DLC
Resident Evil: Η Capcom ανακοίνωσε την κυκλοφορία του The Ghost Survivors DLC.

Resident Evil: Καλά νέα για τους φανς του εν λόγω τίτλου. Η Capcom ανακοίνωσε την κυκλοφορία του DLC “The Ghost Survivors” για το Resident Evil 2.

To καλό νέο είναι πως άπαντες μπορούν να κατεβάσουν το νέο add-on χωρίς καμία χρέωση. Μάλιστα, η εταιρεία λάνσαρε και το τρέιλερ του DLC ώστε η κοινότητα να πάρει μια “γεύση” περί τίνος πρόκειται.

πηγή: Youtube / Resident Evil

Resident Evil 2: Ghost Survivors DLC

Το The Ghost Survivors δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες του Resident Evil 2 να βιώσουν την πτώση της Raccoon City μέσα από την οπτική τριών διαφορετικών χαρακτήρων. Χαρακτήρες που ήταν εκεί στο ξέσπασμα της πανδημίας.

Αυτοί οι τρεις χαρακτήρες είναι ο Robert Kendo, ιδιοκτήτης του καταστήματος όπλων, η Katherine Warren που είναι κόρη του δημάρχου και ο Ghost, ο οποίος είναι ένας ειδικός πράκτορας παρόμοιος με τον Hunk.

Πληροφορίες για το Resident Evil

Το Resident Evil 2, γνωστό στην Ιαπωνία ως Biohazard 2 είναι βιντεοπαιχνίδι επιβίωσης τρόμου που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από την Capcom το 1998 για PlayStation, Microsoft Windows, Nintendo 64, Nintendo GameCube, Sega Dreamcast, PlayStation Network και μια έκδοση για το Sega Saturn.

Πρόκειται την δεύτερη προσθήκη στη σειρά της οποίας η ιστορία εξελίσσεται δύο μήνες μετά από τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Στις 25 Ιανουαρίου του 2019 θα κυκλοφορήσει το remake του παιχνιδιού με τον ίδιο τίτλο, για το PlayStation 4, το Xbox One και τα Windows.

Ο τρόπος του παιχνιδιού εστιάζει την εξερεύνηση, την επίλυση γρίφων και τη μάχη, και περιλαμβάνει τυπικά στοιχεία τρόμου, όπως τον περιορισμένο αριθμό των saves και των πυρομαχικών. Η βασική διαφορά του 2 από τον προκάτοχό του είναι το λεγόμενο “Zapping System”, το οποίο προσφέρει στον παίκτη μοναδικά storylines και εμπόδια.

Θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια του είδους του. Έχει βαθμολογία 89% από τους κριτικούς και 9,2/10 από το κοινό στο Metacritic. Χρόνια μετά την κυκλοφορία του, έχει χαρακτηριστεί ως “ορόσημο στην εμπειρία επιβίωσης τρόμου”,“κλασσικό” παιχνίδι τρόμου αλλά και “έργο τέχνης”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments