Διεθνή

Κύπρος: Βίασαν βρέφος πέντε μηνών – Συνελήφθη ο πατέρας του

Κύπρος: Βίασαν βρέφος πέντε μηνών – Συνελήφθη ο πατέρας του
Κύπρος: Tο μωρό μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή.

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Κύπρος με την είδηση ότι ένα βρέφος μόλις πέντε μηνών έπεσε θύμα βιασμού. Το μωράκι μεταφέρθηκε άμεσα από τους γονείς του στο νοσοκομείο και οι γιατροί ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα.

Όπως γράφουν κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης, οι γονείς του παιδιού -που έχουν καταγωγή από τη Σομαλία-  μετέφεραν το βρέφος στο νοσοκομείο καθώς το παιδί είχε παρουσιάσει ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το μωρό έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, αφού οι γιατροί διαπίστωσαν ρήξη του παρθενικού υμένα. Αυτό διαπιστώθηκε τόσο από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, όσο και από τον γυναικολόγο και τον παιδοχειρουργό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Εν συνεχεία, οι αρχές της χώρας προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του βρέφους, ο οποίος, πάντως, αρνείται κάθε ανάμειξη στο βιασμό του παιδιού του.

Χθες (19/2/19) ο πατέρας οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας, όπου σε διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών αποφασίστηκε να εκδοθεί διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο βοηθός Διευθυντής Παιδοχειρουργικής, Ευθύμιος Τσιβιτανίδης ανέφερε ότι το παιδί νοσηλεύεται στο Μακάριο Νοσοκομείο και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό κατήγγειλε η μητέρα του παιδιού.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Τσιβιτανίδης για την υπόθεση ενημερώθηκαν ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments