Πολιτική

Πολάκης: Απάντησε στον Σαββόπουλο με ατάκα έκπληξη

Πολάκης: Απάντησε στον Σαββόπουλο με ατάκα έκπληξη
Ο Πολάκης απαντά στο «αρκουδιάρης» του Σαββόπουλου.

Βολές κατά του Διονύση Σαββόπουλου εξαπέλυσε μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απαντώντας στην κριτική που του άσκησε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Πολάκης: Απάντησε στον Σαββόπουλο με ατάκα έκπληξη

Ο κύριος Πολάκης, αφού πρώτα υπενθυμίζει ότι στα φοιτητικά του χρόνια άκουγε τα τραγούδια του Νιόνιου, περνάει στην αντεπίθεση:

«Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός …

Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ …..το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι.

ΥΓ: Είχαμε καιρό να σε ακούσουμε, έβρισες και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των ”φιλόξενων” ΜΜΕ της διαπλοκής ….Ξαναβούτα τώρα…πήρες το πεντάλεπτο!»

O Διονύσης Σαββόπουλος σχολίασε με καυστικό τρόπο τον Παύλο Πολάκη

Με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε ο Διονύσης Σαββόπουλος για τον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολάκη, που βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων τις τελευταίες ημέρες.

«Αρκουδιάρη» θυμίζει στον Διονύση Σαββόπουλο ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Εν συνεχεία, ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ δήλωσε πως ο κόσμος αντιμετωπίζει δυσκολίες και πως δεν έχει γίνει αισθητή η έξοδος από το μνημόνιο.

Ερωτηθείς για τον κ. Πολάκη και για το αν τον θεωρεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού ο κ. Σαββόπουλος απάντησε με αιχμηρά σχόλια.

«Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «αποτυχία της αριστεράς» και μίλησε για «ανθρώπους που μιμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου», χαρακτηρίζοντάς του «εγγαστρίμυθους».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments