Video

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Μιλάνε για τον γάμο τους και το παιδί που τόσο θέλουν (vid)

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Μιλάνε για τον γάμο τους και το παιδί που τόσο θέλουν (vid)
Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Ο λόγος που δεν έχουν ακόμα παιδιά.

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Το ζευγάρι φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή Dot. στον ΣΚΑΙ και μίλησε για τον παραμυθένιο γάμο του.

Ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε και το λόγο που ακόμη δεν έχουν γίνει γονείς.

«Θέλω πάρα πολύ να γίνω πατέρας. Σε αυτό το θέμα την παρακαλάω αλλά το κορίτσι επειδή ζει αυτή τη στιγμή τη νιότη της, εκεί δεν τα βρίσκουμε.

Την παρακαλάω, της λέω ‘παιδί μου πότε θα γίνεις μάνα, εγώ πότε θα γίνω πατέρας;’ Έχω αντιστρέψει την ερώτηση και ρωτάω πότε θα γίνω πατέρας», είπε.

Χάρης Χριστόπουλος: «Θέλω πάρα πολύ να γίνω πατέρας»

H Ανίτα Μπραντ συμπλήρωσε: «Προφανώς θέλω κι εγώ να γίνω μητέρα αλλά δουλεύω πολύ αλλά με το καλό όταν θα έρθει… πιστεύω ότι ο Χάρης θα είναι καταπληκτικός πατέρας».

«Τα παιδιά θέλουν δυο πράγματα για να μεγαλώσουν, αγάπη και χρόνο κι εγώ πιστέψτε με έχω καράβια ολόκληρα και από τα δυο… λαχταρώ να δώσω αγάπη», είπε μεταξύ άλλων ο διάσημος φωτογράφος.

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Δάκρυσαν όταν μίλησαν για τη γνωριμία τους

Η Ανίτα Μπραντ αποκάλυψε ότι την ημέρα της γνωριμίας τους ένιωσαν σαν να τους χτύπησε το ρεύμα, ενώ είχαν φιλική σχέση πριν γίνουν ζευγάρι.

«Εκείνη την περίοδο είχα άλλη σχέση αλλά η καρδιά μού έλεγε να προχωρήσω με τον Χάρη. Έτσι, πήγα στην Ουγγαρία και χώρισα το αγόρι μου…», είπε χαρακτηριστικά

Η στιγμή που και οι 2 τους δάκρυσαν ήταν όταν αποκάλυψαν τι έιπε η Ανίτα Μπραντ στον Χάρη Χριστόπουλου πριν γίνουν ζευγάρι.

«Εγώ θα τελειώσω αυτό που έχω και θα γυρίσω σε εσένα και θα γίνω δικιά σου», του είχε πει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments