Κόσμος

Γαλλία φόροι: Ο Μακρόν τείνει προς περαιτέρω μειώσεις

Γαλλία φόροι: Ο Μακρόν τείνει προς περαιτέρω μειώσεις
Γαλλία φόροι: Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι διάκειται «μάλλον ευνοϊκά» προς τη μείωση των φορολογικών βαρών.

Γαλλία φόροι: Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι διάκειται «μάλλον ευνοϊκά» προς τη μείωση των φορολογικών βαρών έπειτα από έναν εθνικό διάλογο που διεξάγεται στον απόηχο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

Ο 41χρονος ηγέτης ξεκίνησε σειρά δημόσιων συζητήσεων σε όλη τη χώρα με σκοπό την επανασύνδεση με τους ψηφοφόρους έπειτα από τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις διαδηλώσεις που ξεκίνησαν στα μέσα Νοεμβρίου εναντίον της αύξησης της τιμής των καυσίμων και του υψηλού κόστους ζωής.

«Δεσμεύθηκα στην προεκλογική εκστρατεία του 2017 να μειώσω τους φόρους, αυτό θα είναι μέρος των μεγάλων μακροοικονομικών επιλογών που προκύπτουν από αυτή τη δημόσια συζήτηση», είπε ο Μακρόν, στη διάρκεια μιας δημόσιας συζήτησης στην ανατολική Γαλλία, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Θα πρέπει να κινηθούμε ταχύτερα και να περικόψουμε και άλλους φόρους, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να περικόψουμε την αύξηση των δαπανών; Θα πρέπει η μείωση των φόρων να είναι προτεραιότητα μαζί με το να κάνουμε απλούστερα τα πράγματα; Είμαι ανοικτός σε όλα αυτά και μάλλον ευνοϊκός στο να πάμε σε αυτή την κατεύθυνση», πρόσθεσε ο Μακρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments