Διεθνή

Ράμι Μάλεκ: Ο ιδιόρρυθμος χάκερ που έφτασε μέχρι τα Όσκαρ

Ράμι Μάλεκ: Ο ιδιόρρυθμος χάκερ που έφτασε μέχρι τα Όσκαρ
Ο Ράμι Μάλεκ υποδυόμενος τον Φρέντι Μέρκιουρι έγραψε τη δική του κινηματογραφική ιστορία. Το πως θα διαχειριστεί την επιτυχία του, το γνωρίζει μοναχά ο ίδιος.

“Είμαι γιος μεταναστών από την Αίγυπτο, Αμερικανός πρώτης γενιάς. Και μέρος της ιστορίας μου γράφεται αυτή τη στιγμή. Και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων σε κάθε έναν από εσάς και σε όσους πίστεψαν σε μένα”. Με τα λόγια αυτά, ο Ράμι Μάλεκ είπε το δικό του ευχαριστώ στα μέλη της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου που κέρδισε για την ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία “Bohemian Rhapsody”.

Ο Ράμι Μάλεκ «μπήκε» στα «παπούτσια» του Φρέντι Μέρκιουρι και έγινε… ένα με τον ρόλο.  Το διαπεραστικό του βλέμμα, οι παγωμένες αντιδράσεις του και οι ψυχονευρωτικές διαταραχές του κρυψίνους χάκερ, τον κατέταξαν ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ για το μέλλον.

Με την ερμηνεία του ο Μάλεκ πέτυχε κάτι σπουδαίο. Αφενός συγκίνησε τους fan των Queen, αφετέρου έκανε εκατομμύρια νεαρούς να ψάξουν ενδελεχώς το ποιος ήταν ο Φρέντι Μέρκιουρι αλλά κυρίως, το τι προίκα άφησε στη μουσική.

  • Η στιγμή που ο Ράμι Μάλεκ παραλαμβάνει το βραβείο του:

Ράμι Μάλε: Who is who?

Γεννημένος στο Λος Άντζελες στις 12 Μαΐου του 1981 από Αιγύπτιους μετανάστες, σπούδασε υποκριτική στο πανεπιστήμιο του Έβανσβιλ στην Ιντιάνα. Για χρόνια περιορίστηκε σε έκτακτες συμμετοχές και μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες.

Πριν από το σωτήριο για εκείνον έτος (2015), οι προηγούμενοι ρόλοι του δεν αποτέλεσαν κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως η συμμετοχή του στο Twilight Saga: Breaking Down Part 2 να αποτελούσε μια ευκαιρία ανάδειξης, ωστόσο τίποτα δεν τον βοήθησε όσο το Mr. Robot.

Στην εν λόγω ταινία, ο 34χρονος Αμερικανο-αιγύπτιος ηθοποιός ενσαρκώνει έναν προγραμματιστή στο χώρο της κυβερνοασφαλείας, ο οποίος το βράδυ μετατρέπεται –ως άλλος σούπερ ήρωας– σε χάκερ-εκδικητή και προσλαμβάνεται από μια μυστηριώδη οργάνωση ακτιβιστών που επιχειρεί να διαγράψει τα χρέη των χωρών.

  • Το trailer της ταινίας Mr. Robot:

Στη σειρά, που κινείται ανάμεσα στο δράμα και το θρίλερ, υποδύεται έναν τεχνικό ασφαλείας που πάσχει από αγχώδη διαταραχή, κατάθλιψη, παράνοια και παραισθήσεις. Αυτό ήταν και το “εισιτήριο” που τον έβαλε οριστικά στο χάρτη του Χόλιγουντ. Η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος, με τα 12 επεισόδια της 4ης σεζόν που θα είναι και η τελευταία της.

Το “Bohemian Rhapsody” είναι ενδεχομένως το σημείο καμπής που μπορεί να αλλάξει τη ζωή του. Το πως θα διαχειριστεί την επιτυχία του, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments