Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: Τα δημοσιεύματα για πριμ νίκης επί του Ολυμπιακού στον Απόλλωνα

Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός: Τα δημοσιεύματα για πριμ νίκης επί του Ολυμπιακού στον Απόλλωνα
Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός: Τι αναφέρονται σε δημοσιεύματα σχετικά με το σημερινό ματς στη Ριζούπολη.

Σήμερα ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Ριζούπολη με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν επί της ουσίας τη δεύτερη θέση, ενώ ψάχνουν και… γιατρειά για τις πληγές που τους άφησε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Λαμία.

Τις τελευταίες ώρες έχουν αναπτυχθεί σενάρια γύρω από το σημερινό παιχνίδι. Που μιλάνε για πριμ νίκης που υπάρχει στον Απόλλωνα.

Μάλιστα, αθλητική ιστοσελίδα φιλικά προσκείμενη στον Ολυμπιακό αναφέρει πως το πριμ ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Συγκεκριμένα το gavros.gr αναφέρει:

“Τελειωμένος είναι ο Απόλλων Σμύρνης από το φετινό πρωτάθλημα, μετράει αντίστροφα τον χρόνο για τον υποβιβασμό του στην Football League, αλλά κίνητρο φαίνεται πως θα υπάρξει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ώρες, έντονη είναι η φημολογία για πριμ στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης! Με στόχο να κόψει βαθμό ή βαθμούς από τον Ολυμπιακό!

Απίστευτο; Δεν θα μας προξενήσει και εντύπωση ωστόσο. Βέβαια η πιάτσα μπορεί να λέει πολλά. Κυκλοφορούν και ποσά. Άλλοι λένε για 150.000 ευρώ άλλοι για 100.000 ευρώ. Όπως και να ‘χει, μην περιμένετε να δείτε τον Απόλλωνα που ξέρατε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments