Μedia

Game of Thrones: Αυτό είναι το πρώτο επίσημο trailer της τελευταίας σεζόν (vid)

Game of Thrones: Αυτό είναι το πρώτο επίσημο trailer της τελευταίας σεζόν (vid)
Game of Thrones: Στη δημοσιότητα έδωσε η HBO το πρώτο επίσημο trailer της τελευταίας σεζόν.

Εκατομμύρια φανς του Game of Thrones περιμένουν με αγωνία την τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς της HBO.

Η HBO έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer της τελευταίας σεζόν.

Στην 8η σεζόν του Game of Thrones τα πάντα θα κριθούν ανάμεσα σε… ζωντανούς και πεθαμένους.

The final season of Game of Thrones returns in April.Rally the realm and share your favorite moments using #ForTheThrone.

Gepostet von Game of Thrones am Mittwoch, 14. November 2018

Το trailer είναι καθηλωτικό και μας δίνει μία γεύση από όλα όσα θα δούμε…

Δολοπλοκίες στον δρόμο για τη διεκδίκηση του θρόνου και φυσικά και την τελική μάχη με τους White Walkers.

Το πρώτο επεισόδιο βγαίνει στον «αέρα» στις 14 Απριλίου, και η ανυπομονησία έχει φτάσει στα ύψη!

Δείτε το trailer

Εν τω μεταξύ, η μυστικότητα που επικρατεί από το δίκτυο HBO για τα επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν είναι μεγάλη, ενώ αυτό που φυλάσσεται πιο καλά και από μυστικό του κράτους, είναι το τελευταίο επεισόδιο, το φινάλε.

Μάλιστα, μόνο λίγα μέλη του συνεργείου είχαν την ευκαιρία να παραστούν στα γυρίσματα των τελευταίων σκηνών του Game of Thrones, προκειμένου να μην υπάρξουν διαρροές. Όλα, ωστόσο, δείχνουν ότι η αυλαία θα φέρει αντιδράσεις και θα είναι αμφιλεγόμενη.

Game of Thrones: Λίγα λόγια για τη σειρά

Το Game of Thrones (Παιχνίδι του Στέμματος) είναι μία αμερικανική δραματική σειρά φαντασίας, η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου.

Η προβολή της άρχισε στις 17 Απριλίου 2011 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Η σειρά έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών στο HBO και έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά ευρεία και ενεργή διεθνή βάση οπαδών.

Έχει λάβει καθολική αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία και την έκταση της παραγωγής της, αν και κάποιοι έχουν επικρίνει την συχνή χρήση του γυμνού, της σωματικής και σεξουαλικής βίας.

Gepostet von Game of Thrones am Dienstag, 13. November 2018

Το περιοδικό Time χαρακτήρισε το Game of Thrones ως την δημοφιλέστερη σειρά του κόσμου, ενώ το BBC News έγραψε ότι το πάθος και η αφοσίωση των οπαδών της δημιούργησε ένα φαινόμενο που δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλο δημοφιλές τηλεοπτικό προϊόν.

Συνολικά έχει κερδίσει 212 βραβεία από τις 611 υποψηφιότητες που έχει λάβει, ανάμεσα τους και 38 Βραβεία Έμμυ, τα περισσότερα από κάθε άλλη τηλεοπτική σειρά. Από την 7η σεζόν και έπειτα οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς αποτελούν τους ποιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην ιστορία της τηλεόρασης.

Ο 7ος κύκλος προβλήθηκε στις 16 Ιουλίου του 2017 και περιελάμβανε 7 επεισόδια. Η σειρά θα ολοκληρωθεί με τον 8ο κύκλο που αναμένεται να προβληθεί στις 14 Απριλίου του 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments