Lifestyle

Ανδρέας Γεωργίου: Έχασα τη μαμά μου από AIDS στα 12 – Tην κόλλησε ο μπαμπάς μου

Ανδρέας Γεωργίου: Έχασα τη μαμά μου από AIDS στα 12 – Tην κόλλησε ο μπαμπάς μου
"Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση", είπε ο Ανδρέας Γεωργίου, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», στον Alpha, βρέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου, χθες (6/3/19)  το βράδυ. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της μεγάλης επιτυχίας «Τατουάζ» μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη, χωρίς να διστάσει να αναφερθεί στην προσωπική του ιστορία με τους γονείς του.

«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι.

Φωτογραφία Instagram


Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας», είπε.

«Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε τέσσερα αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου».

«Θύμωσα με τον πατέρα μου όταν έγινε αυτό κι έκανα επανάσταση. Πήγα μαζί της στο Λονδίνο, όσο έκανε θεραπεία. Της υποσχέθηκα ότι θα είμαι εντάξει και δίπλα στα αδέλφια μου. Όταν γύρισα είχα μεγάλο πρόβλημα με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια όμως ήρθαμε κοντά, δεν έχω αφήσει τίποτα μέσα μου, τα είπαμε όλα».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε και για την αγάπη για τα αδέλφια του.

«Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε τέσσερα αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου» είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

  • Δείτε το σχετικό απόσπασμά από την εκπομπή:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments