Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (8/3/19)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (8/3/19)
Ζώδια και έρωτας: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (8/3/19).

Ωροσκόπιο Κριός

Δεν είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε να κάνετε σχέδια για το Σαββατοκύριακο. Είτε κάνετε κάτι χαλαρό ή βγείτε για να ξεφαντώσετε φροντίστε να αφήσετε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να τον περάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Κάποιες μικρές ενοχλήσεις έχουν μεγάλη επίδραση στη διάθεσή σας σήμερα. Μην φέρνετε την κακή σας διάθεση στο σπίτι. Κάντε μια μεγάλη βόλτα μετά την δουλειά και εκτονώστε τα δυσάρεστα συναισθήματα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Σήμερα να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, ειδικά από τον/τη σύντροφό σας. Μην είστε τόσο σίγουροι ότι έχετε υπολογίσει τα πάντα. Μια αλλαγή στην στάση σας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να περάσετε καλύτερα οι δυο σας.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (8/3/19)

Φωτογραφία: Pexels

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε πολύ ευαίσθητοι και να μην έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον/τη σύντροφό σας. Βασιστείτε στους φίλους σας για να ακούσουν τα προβλήματα σας. Σύντομα θα έρθετε και πάλι σε επαφή με τον/τη σύντροφό σας.

Ωροσκόπιο Λέων

Σήμερα να είστε υπομονετικοί με τον/τη σύντροφό σας. Έχουν πολλά πράγματα να διαχειριστούν, οπότε μπορεί να μην έχουν αρκετό χρόνο για εσάς. Δώστε τους λίγο χώρο και πείτε τους ότι θα είστε δίπλα τους αν σας χρειαστούν.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μην φοβάστε να αλλάξετε τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα. Αν ο/η σύντροφός σας έχει διαφορετική προσέγγιση, δοκιμάστε τη για λίγο. Στο τέλος μπορεί να μη θέλετε να ξαναγυρίσετε στους παλιούς σας τρόπους.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σήμερα θα μπορέσετε να κατανοήσετε βαθιά τον/την αγαπημένο/η σας. Ξαφνικά, θα καταλάβετε πλήρως τους λόγους που τους κάνουν να ενεργούν έτσι και θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε με ουσιαστικό τρόπο.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Εάν αισθάνεστε απογοητευμένοι από το σπίτι σας, ίσως να θέλετε να κάνετε μια αλλαγή περιβάλλοντος. Το να κάνετε μερικές αλλαγές στο σπίτι σας θα φτιάξει τη διάθεσή σας.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Οι ιδέες του/της αγαπημένου/αγαπημένης σας μπορεί να είναι κάπως ακραίες σήμερα, αλλά καλό θα ήταν να φανείτε ανοιχτόμυαλοι. Μπορεί να ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζετε και όταν λάβετε όλες τις πληροφορίες, τα πάντα θα βγάζουν νόημα.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Παρασκευή (8/3/19)

Φωτογραφία: Pixabay

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Να είστε ανοιχτόμυαλοι όταν κάνετε σχέδια σήμερα. Αυτό που ακούγεται καλό για εσάς μπορεί να μην είναι αυτό που έχει κατά νου ο/η σύντροφός σας. Εάν φανείτε ευέλικτοι, θα βρείτε έναν τρόπο να μείνετε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Μια έξοχη ιδέα θα σας έρθει στο μυαλό εκεί που δεν το περιμένετε. Μοιραστείτε την με τον/την αγαπημένο/η σας και αφήστε τους να την εξελίξουν. Συνεργαστείτε και θα πετύχετε κάτι εκπληκτικό.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Αν κάτι δεν εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας σήμερα, μην τα βάλετε με τον εαυτό σας. Ο/Η σύντροφός σας σας αγαπάει για αυτό που είστε, και στις αποτυχίες και στις επιτυχίες σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments