Τεχνολογία

25 Μαρτίου: Τι εκπλήξεις ετοιμάζει η Apple τη συγκεκριμένη ημερομηνία

25 Μαρτίου: Τι εκπλήξεις ετοιμάζει η Apple τη συγκεκριμένη ημερομηνία
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το event της Apple στις 25 Μαρτίου. Τι ετοιμάζει η εταιρεία.

Εκπλήξεις αναμένονται όπως όλα δείχνουν από την Apple στις 25 Μαρτίου.

Η εταιρεία θα πραγματοποιήσει event στο Steve Jobs Theater της Καλιφόρνια, παρουσιάζοντας τα νέα της πρότζεκτ. Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, το εν λόγω event δεν θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις σχετικά με το iPhone.

Φωτογραφία Pixabay


Στο συγκεκριμένο event η Apple λέγεται ότι θα ανακοινώσει τη νέα υπηρεσία TV streaming που θα παρέχει αποκλειστικό περιεχόμενο ταινίες και σειρές στους κατόχους iPhone και iPad δωρεάν, τουλάχιστον για την αρχή. Σε ότι αφορά τα devices, είναι πιθανό να περιμένουμε νέα AirPods 2, ένα προσιτό μοντέλο iPad και ίσως την ασύρματη βάση φόρτισης AirPower.

Apple: Φήμες για νέο gaming πρότζεκτ

Οι φήμες για το νέο πρότζεκτ της Apple πληθαίνουν. Η εταιρεία φέρεται διατεθειμένη να κάνει «άνοιγμα» προς τον τομέα του Gaming, δημιουργώντας μια πλατφόρμα παρεμφερή του… Netflix.

Ουσιαστικά, η εν λόγω πρωτοβουλία που φέρεται πως εξετάζεται από την Apple, υπάρχει και στο «μυαλό» της Microsoft, μέσω του Project X Cloud. Οπότε, ο ανταγωνισμός μοιραία θα ωθήσει την Apple στο να κυνηγήσει αυτήν την προοπτική.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Apple βρίσκεται σε αρχικό στάδιο δημιουργίας μιας συνδρομητικής υπηρεσίας για video games, η οποία θα προσφέρει στον χρήστη πρόσβαση στον κατάλογο της με μια μηνιαία συνδρομή.

Φωτογραφία Pixabay


Δεν έχει γίνει γνωστό τι είδους παιχνίδια θα είναι αυτά, αν δηλαδή θα πρόκειται αποκλειστικά για mobile games (αποφέρουν μερικά δισεκατομμύρια έσοδα κάθε χρόνο στο App Store) ή αν θα επεκταθεί και σε πιο σοβαρούς τίτλους.

Επειδή βρισκόμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο, δεν αποκλείεται το project να μείνει απλά στο συρτάρι. Παρόλα αυτά, δύο πηγές κάνουν λόγο για πρόθεση της Apple να μπει και στον ρόλο του εκδότη έτσι ώστε να αποκομίζει μεγαλύτερα κέρδη από το 30% της προμήθειας που παίρνει σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments