Πολιτική

Κυρίτσης: Γυναίκα ξεσπά για τους νεκρούς στην Marfin – Προσβάλει την μνήμη τους

Κυρίτσης: Γυναίκα ξεσπά για τους νεκρούς στην Marfin – Προσβάλει την μνήμη τους
O πρώην υπουργός Νίκος Φίλης εξαπέλυσε ευθείες βολές προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση.

Κυρίτσης: Έντονη ήταν η αντίδραση των θυμάτων της Marfin στην επίμαχη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση ” δεν θυμάμαι να πέθανε κανείς από μολότοφ”.

Κυρίτσης: Γυναίκα ξεσπά για τους νεκρούς στην Marfin – Προσβάλει την μνήμη τους

«Κανείς από εμάς δεν το έχει ξεπεράσει. Να μην μιλήσουμε για τα τρία σπίτια που έχουν κλείσει εξαιτίας αυτού του μακελειού. Ένιωσα φρικτά, είναι ανεπίτρεπτο να ακούγονται τέτοια κυνικά λόγια από στόμα πολιτικού προσώπου» ήταν η αντίδραση της Μαρίας Καραγιάννη, που μίλησε στον ΑΝΤ1.

«Είναι προσβλητικό στη μνήμη των νεκρών μας που δεν δικαιώθηκαν, ούτε και εμείς έχουμε δικαιωθεί», πρόσθεσε η κα Καραγιάννη, η οποία βρισκόταν στο κατάστημα όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις συνάδελφοί της.

«Έχουμε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία μας. Με θίγει, με πληγώνει, με πονάει αυτό που άκουσα. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι συνειδητά το είπε αυτός ο άνθρωπος. Ακόμη και αν ξέχασε, είναι ανεπίτρεπτο. Οι συνάδελφοι εκλιπαρούσαν να μην ρίξουν τις βόμβες μολότοφ, είμαστε άνθρωποι μέσα έλεγαν. Κανένας όμως δεν υπολόγισε τη ζωή μας», κατέληξε.

Απάντηση Φίλη στον Κυρίτση: Εγώ θυμάμαι να υπάρχουν νεκροί από μολότοφ

O Νίκος Φίλης απαντά στην δήλωση του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως κανείς δεν σκοτώθηκε από μολότοφ.

«Εγώ θυμάμαι να υπάρχουν νεκροί από μολότοφ. Είναι η Marfin» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης για να προσθέσει: «Μόνο που ξέρω ότι δεν πιάστηκαν ακόμα οι εγκληματίες αυτοί και γνωρίζω ότι οι μόνες καταδίκες που υπήρξαν για τον άδικο χαμό των τριών αν θυμάμαι καλά εργαζομένων, ήταν οι καταδίκες εις βάρος των υπευθύνων της τράπεζας. Που είχαν φτιάξει μια παγίδα, ένα κτίριο – παγίδα για τους εργαζόμενους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, το πρωί δήλωσε από τη συχνότητα της ΕΡΤ: «Δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ».

Ο κ. Κυρίτσης προχώρησε στη δήλωση αυτή σχολιάζοντας το νέο Ποινικό Κώδικα που τέθηκε σε διαβούλευση και προβλέπει μειώσεις ποινών τόσο για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης όσο και για την κατασκευή και κατοχή μολότοφ.

«Δεν ξέρω αν οι μολότοφ πρέπει να είναι κακούργημα ή πλημμέλημα, δε θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ ή κάτι αντίστοιχο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης.

Πρόσθεσε δε, πως στις συγκρούσεις στο δρόμο τα τελευταία χρόνια, δεν υπήρχαν τραγικά περιστατικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments