Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Νέα εισβολή οπαδών στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Νέα εισβολή οπαδών στο ΟΑΚΑ
Δεύτερη διακοπή στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μετά από νέο "ντου" οπαδών.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Νέα διακοπή σημειώθηκε στην αναμέτρηση των δύο αιωνίων στο ΟΑΚΑ. Με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ των ερυθρολεύκων νέα ένταση προκλήθηκε στις κερκίδες που συνεχίστηκε πλησίον του αγωνιστικού χώρου.

Για αρκετή ώρα μετά την επίτευξη του τέρματος επικρατούσε αναστάτωση στις “πράσινες” κερκίδες καθώς κροτίδες και καπνογόνα έπεφταν βροχή. Μάλιστα, πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού μεταφέρθηκαν σε διπλανή κερκίδα, διότι η κατάσταση ήταν αποπνικτική στο πέταλο.

Φωτογραφία Eurokinissi


Έτσι, στο 70′ λεπτό της αναμέτρησης ο Γερμανός διαιτητής διέκοψε τον αγώνα γιατί η κατάσταση έμοιαζε ανεξέλικτη. Οι παίκτες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Σημειώνεται, ότι υπήρξε ένταση και ένταση μεταξύ των φίλων του τριφυλλιού. Εκείνοι που βρίσκονται στην κερκίδα γιουχάρουν όσους μπήκαν μέσα. Για άλλη μια φορά λοιπόν ένα ντέρμπι των αιωνίων σημαδεύεται από επεισόδια κάνοντας διεθνώς ρεζίλι τη χώρα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τι αναφέρει ο Πειθαρχικός Κώδικας για την εισβολή των οπαδών

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Άρθρο 15, παράγραφος 4 του Πειθαρχικού Κώδικα για την «είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου»:

β) Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές, και εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων επιβάλλεται επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments