Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ζήτησε ταυτοποιήσεις ο Βασιλειάδης, οχτώ συλλήψεις από την Αστυνομία

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ζήτησε ταυτοποιήσεις ο Βασιλειάδης, οχτώ συλλήψεις από την Αστυνομία
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ κινητοποίησαν τον Γιώργο Βασιλειάδη. Σε οχτώ συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, εξετάζονται τα βίντεο από τις κάμερες.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τα αίσχη που έλαβαν χώρα χθες (17/3) βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο, κινητοποίησαν και τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είχε επικοινωνία με τον επικεφαλής της Αστυνομίας, ζητώντας την ταυτοποίηση το δυνατόν περισσότερων εκ των δραστών που προκάλεσαν τα επεισόδια, μέσω του οπτικού υλικού που υπάρχει.

Σημειώνεται εξάλλου ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, όποιοι συλληφθούν, θα τους ασκηθεί άμεσα ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα και θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι, που αφορούν σε διά βίου απαγόρευση εισόδου τους στα γήπεδα, ανεξάρτητα από το πότε θα γίνει η δίκη.

Εφόσον δε οι συλληφθέντες παραβούν τους περιοριστικούς όρους, κινδυνεύουν με ποινή φυλάκισης.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οχτώ συλλήψεις το βράδυ της Κυριακής

Στο μεταξύ, από τα επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά κυρίως για τις συμπλοκές εκτός αυτού, η αστυνομία προχώρησε ήδη σε οκτώ συλλήψεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτές έχουν γίνει πριν καν γίνει η επεξεργασία των βίντεο.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις κάμερες και τα βίντεο προκειμένου να βρουν τους δράστες των επεισοδίων που οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ντέρμπι και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις, ενώ και το Υφυπουργείο Αθλητισμού που είναι αρμόδιο ενημερώνεται συνεχώς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments