Τεχνολογία

Skype: Η νέα δυνατότητα που προσφέρει θα ενθουσιάσει τους χρήστες

Skype: Η νέα δυνατότητα που προσφέρει θα ενθουσιάσει τους χρήστες
Το Skype αναβαθμίζεται και θα δώσει πλέον δυνατότητα στους χρήστες που θα τους εκπλήξει και θα τους ενθουσιάσει.

Το Skype αναβαθμίζεται λίαν συντόμως, καθώς η Microsoft θέλει να το επαναφέρει στη… δημοσιότητα.

Και η κίνηση στην οποία θα προχωρήσει αναμένεται να ενθουσιάσει τους χρήστες του και να το κάνει περισσότερο δημοφιλές.

Η εταιρεία δοκιμάζει μια αλλαγή που επιτρέψει την αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων από 25 σε 50, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το enternity.gr.

Αυτό θα βοηθήσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις να βασίζονται ακόμα περισσότερο στο Skype για την πραγματοποίηση τηλεδιασκέψεων και θα αφήσει πίσω την Apple που έχει ως όριο τα 32 άτομα στις κλήσεις μέσω FaceTime.

Η Microsoft διαχειρίζεται τον αριθμό των κλήσεων στέλνοντας ειδοποιήσεις στους συμμετέχοντες, οπότε δε χρειάζεται η εφαρμογή να καλεί τον καθένα ξεχωριστά. Αν βέβαια κάποιοι δεν αποκριθούν στην ειδοποίηση, είναι δυνατή η απευθείας κλήση τους.

Skype: Πληροφορίες για την υπηρεσία

Το Skype είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή VoIP με εκατομμύρια χρήστες από όλον τον κόσμο. Αρχικά ήταν για επικοινωνία από Η/Υ σε Η/Υ. Πλέον προσφέρει κλήσεις σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, σε οποιοδήποτε δίκτυο τηλεφωνίας, σταθερής και κινητής, με χαμηλές χρεώσεις, Instant Messenger, δυνατότητα αποστολής SMS, αποστολής αρχείων και δυνατότητα συνδιάσκεψης. Διατίθεται σε εκδόσεις για Windows, Mac και Linux και για τις πλατφόρμες φορητών συσκευών Android, και iOS όπως επίσης και στην κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών της MIcrosoft, Xbox One,

Το Skype εφαρμόζει επιχειρηματικό μοντέλο freemium. Μεγάλο μέρος της υπηρεσίας είναι δωρεάν, αλλά η πίστωση Skype ή μια συνδρομή απαιτείται για να καλέσετε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Στα τέλη του 2010, υπήρχαν πάνω από 660 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, με περισσότερους από 300 εκατομμύρια εκτιμώμενους ενεργούς κάθε μήνα από τον Αύγουστο του 2015. Σε ένα σημείο τον Φεβρουάριο του 2012 υπήρχαν 34 εκατομμύρια χρήστες ταυτόχρονα στο διαδίκτυο στο Skype.

Το Skype επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν μέσω του Διαδικτύου με φωνή χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο, ένα βίντεο χρησιμοποιώντας μια κάμερα web και μέσω άμεσων μηνυμάτων. Οι κλήσεις Skype-to-Skype σε άλλους χρήστες είναι δωρεάν, ενώ οι κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα και κινητά τηλέφωνα (μέσω παραδοσιακών τηλεφωνικών δικτύων) χρεώνονται μέσω ενός συστήματος λογαριασμού χρήστη με χρέωση που ονομάζεται Skype Credit.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments