Αθλητισμός

Ολυμπιακός: O Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε ποδοσφαιριστές από την Κ19

Ολυμπιακός: O Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε ποδοσφαιριστές από την Κ19
Λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές που έχει αυτές τις ημέρες ο Ολυμπιακός στο Ρέντη, καθώς αρκετοί έχουν φύγει για υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Λίγοι είναι οι ποδοσφαιριστές που έχει αυτές τις ημέρες ο Ολυμπιακός στο Ρέντη.

Αρκετοί από αυτούς έχουν φύγει για υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Έτσι, ο Πέδρο Μαρτίνς, ζήτησε ποδοσφαιριστές από την Κ19 για να μπορεί να κάνει τις προπονήσεις με όσους παίκτες χρειάζονται.

Σύμφωνα με την Sportime, o Πορτογάλος κόουτς γνωρίζει καλά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του τμήματος κάτω των 19 ετών και συνολικά έξι ποδοσφαιριστές έχουν «ανέβει» από χθες, Τρίτη, στην πρώτη ομάδα από τους Νέους.

Ο λόγος για τους Πέιο, Βοΐλη, Ξενιτίδη, Ντότη, Σουρλή και τον Μαρίνο ο οποίος όμως είναι στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εδώ και αρκετές ημέρες.

Οι Σουρλής και Ντότης είναι οι «πρωτάρηδες» καθώς όλοι οι υπόλοιποι έχουν βρεθεί ξανά στην πρώτη ομάδα.

Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι μόλις 17 ετών και έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον σύλλογο και οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν αρκετά σε αυτούς.

Ιδιαίτερα ο Σουρλής είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει ξεχωρίσει αρκετά φέτος, έχοντας ξεκινήσει πρώτα με τους Κ17 στο πρωτάθλημα της Super League Κ17 και στη συνέχεια της σεζόν έγινε ένα από τα βασικά στελέχη των Κ19 με 6 γκολ στα μέχρι τώρα ματς.

Περισσότερα