Κόσμος

Ινδία: Η απόλυτη φρίκη – Συγγενείς βίασαν και αποκεφάλισαν 12χρονη

Ινδία: Η απόλυτη φρίκη – Συγγενείς βίασαν και αποκεφάλισαν 12χρονη
Οι βιασμοί στην Ινδία είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα 12χρονο κορίτσι στην Ινδία βιάστηκε από τον θείο και τα αδέρφια της, προτού αυτοί την αποκεφαλίσουν με ένα δρεπάνι, επειδή απείλησε να τους καταγγείλει.

Το έγκλημα έγινε γνωστό όταν ο πατέρας του κοριτσιού δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση της κόρης του, που δεν γύρισε ποτέ από το σχολείο. Στιγμές αργότερα, η αστυνομία βρήκε πεταμένο σε ένα χωράφι γυμνό το πτώμα του παιδιού, αποκεφαλισμένο με ένα δρεπάνι, που επίσης βρέθηκε στο ίδιο σημείο μαζί με τα ματωμένα ρούχα του.

Φωτογραφία από Fancycrave για το Unsplash


Η εξέταση από τους ιατροδικαστές έδειξαν ότι η 12χρονη είχε βιαστεί ομαδικά πριν δολοφονηθεί. Οι Αρχές, έστρεψε τις υποψίες της στον θείο του κοριτσιού, που έσπευσε να κατηγορήσει έναν συγχωριανό του με τον οποίο είχαν κτηματικές διαφορές.

Η ανάκριση αποκάλυψε πως στο φρικτό έγκλημα μετείχαν και άλλα μέλη της οικογένειας και συγκεκριμένα τα δύο αδέρφια της 12χρονης.

Ομολόγησαν ακόμα πως οδήγησαν το παιδί στο σπίτι του θείου του αμέσως μετά το σχολείο, όπου είχε γράψει εξετάσεις. Εκεί την βίασαν ομαδικά, ενώ ήταν η θεία της που την στραγγάλισε, όταν η 12χρονη απείλησε πως θα πάει στην αστυνομία να καταγγείλει τον βιασμό της.

Φωτογραφία από Fancycrave για το Unsplash


Προσπαθώντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, οι δράστες μετά σκέφτηκαν να αποκεφαλίσουν με ένα δρεπάνι το κορίτσι, πριν ξεφορτωθούν το πτώμα της σε κοντινό χωράφι.

Ο θείος της 12χρονης και ένας από τους αδερφούς έχουν συλληφθεί, ενώ η αστυνομία αναζητά τον άλλο αδερφό.

Διαβάστε Eπίσης

Αγόρι «λυκάνθρωπος»: Η σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει ένα παιδί στην Ινδία (vid)

Μωρό με τρία χέρια: Το κοριτσάκι που λατρεύεται ως θεότητα στην Ινδία (pics&vid)

Περισσότερα