Πολιτική

Αποστολάκης: Ανάγκη ενότητας, ομοψυχίας και σύνθεσης δυνάμεων για να υπερβούμε τις προκλήσεις

Αποστολάκης: Ανάγκη ενότητας, ομοψυχίας και σύνθεσης δυνάμεων για να υπερβούμε τις προκλήσεις
Αποστολάκης: "Η ιστορία του ελληνικού έθνους είναι η πηγή και η έμπνευση, στην οποία επιβάλλεται να προστρέξουμε και εμείς, σήμερα, για να δώσουμε με επιτυχία το δικό μας αγώνα" επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Την ανάγκη ενότητας, ομοψυχίας, συναίνεσης και σύνθεσης δυνάμεων και απόψεων για να υπερβούμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά, επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, στην ημερήσια διαταγή του με την ευκαιρία της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.

“Η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 “δεν λειτουργεί απλώς ως ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας για τον επαναστατικό αγώνα των Ελλήνων κατά του οθωμανικού ζυγού, και ως σύμβολο και υπόμνηση για το τι μπορεί να πετύχει ένας λαός, χάρη στην ενότητα και στην ομοψυχία, όταν οι περιστάσεις το επιβάλλουν και το ιστορικό καθήκον επιτάσσει.

Οι Έλληνες δεν αποτίναξαν μόνον τον Οθωμανικό ζυγό, αλλά ανέδειξαν σε ολόκληρη την Ευρώπη πόσο μεγάλη είναι η σημασία του δικαιώματος των λαών στην αυτοδιάθεση.

Η ιστορία του ελληνικού έθνους, που διδάσκει και προειδοποιεί, που εμπνέει και θαυμάζεται από ολόκληρο τον κόσμο, είναι η πηγή και η έμπνευση, στην οποία επιβάλλεται να προστρέξουμε και εμείς, σήμερα, για να δώσουμε με επιτυχία το δικό μας αγώνα.

Έτσι και σήμερα, μέσα από τη συναίνεση και σύνθεση δυνάμεων και απόψεων, καλούμαστε ως έθνος να υπερβούμε τις προκλήσεις και τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Απευθυνόμενος προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ο κ. Αποστολάκης παρατηρεί ότι “οι κλιμακούμενες προκλήσεις και οι νέες απαιτήσεις στο τομέα της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή μας, καθιστούν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη να είμαστε σε εγρήγορση και οπλισμένοι με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments