Αθλητισμός

Ολυμπιακός: “Κατάσκοποι” στο Καραϊσκάκης για τον Φορτούνη

Ολυμπιακός: “Κατάσκοποι” στο Καραϊσκάκης για τον Φορτούνη
Άνθρωποι μεγάλων κλαμπ θα βρεθούν στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος για να "σκανάρουν" τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι εκτός στόχων για φέτος, ωστόσο σαν μονάδες πολλοί παίκτες των “ερυθρολεύκων” πραγματοποιούν εκπληκτικές εμφανίσεις. Ένας από αυτούς είναι και ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ακόμα και με την Εθνική ήταν πολύ καλός.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν οι ποδοσφαιρικές του μετοχές έχουν ανέβει κατακόρυφα με αποτέλεσμα αρκετοί σύλλογοι από το εξωτερικό να “κοιτάζουν” την περίπτωσή του εν όψει της νέας σεζόν.

O Κώστας Φορτούνης με την φανέλα του Ολυμπιακού


Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», την Κυριακή (31/3/19) στο ματς με τον Ατρόμητο θα βρεθούν πολλοί «κατάσκοποι» ομάδων για να δουν τον κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού. Με τις Ρόμα, Φενέρμπαχτσε, Τουλούζ και Νόριτς να έχουν απεσταλμένο, αλλά δεν αποκλείεται να κοιτάξουν κι άλλους «ερυθρόλευκους».

Σημειώνεται επίσης, ότι και η Φενέρμπαχτσε έχει δείξει ενδιαφέρον για πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού βάσει όσων ακούγονται, ενώ η Νόριτς «παρακολουθεί» τελευταίο τον Γιώργο Μασούρα.

Πάντως από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους εκτός από την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τον Έλληνα άσσο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σύντομα θα… ρίξει άγκυρα για τα καλά στο λιμάνι.

Φωτογραφία Eurokinissi


Άλλωστε, σημαντικό στην εν λόγω υπόθεση είναι ότι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να απολαμβάνει την θητεία του στον Πειραιά, κάτι που δύσκολα θα του έβαζε στο μυαλό δεύτερες σκέψεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments