Ελλάδα

Φοιτήτρια στο Αιγάλεω: Με σημείωμα προειδοποιούσε για τη ζωή της

Φοιτήτρια στο Αιγάλεω: Με σημείωμα προειδοποιούσε για τη ζωή της
Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο της φοιτήτριας στο Αιγάλεω.

Φοιτήτρια στο Αιγάλεω: Στο μικροσκόπιο των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ έχουν μπει φωτογραφίες της 22χρονης φοιτήτριας στα social media, που την δείχνουν μαζί με άτομα που μοιάζουν με σατανιστές.

Την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, που βρέθηκε μυστηριωδώς νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω ζήτησε η αστυνομία. Κι αυτό γιατί οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναζητούν να βρουν τις τελευταίες συνομιλίες της 22χρονης και τα άτομα με τα οποία ερχόταν σε πιο συχνή επαφή.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του OPEN BEYOND η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της φοιτήτριας, αλλά και το τάμπλετ από τον οποίο θα γίνει ανάσυρση δεδομένων, που έχουν διαγραφεί. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, τονίζει στον τηλεοπτικό σταθμό ότι οι συνθήκες θανάτου γεννούν πολλά ερωτήματα.

«Αυτή η ιστορία της αυτοκτονίας με σακούλα είναι κάτι που για την Ελλάδα είναι απίθανο. Πρέπει να είναι το πρώτο που συνέβη», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας, μιλώντας στο OPEN , κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια.

«Η κόρη μου όντως δεν μου είχε δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί και να δίνει το δικαίωμα ο εισαγγελέας στην αστυνομία και να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία σκηνοθετημένη».

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φοιτήτρια στο Αιγάλεω: Το σημείωμα της 22χρονης

Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει μπει και το σημείωμα που είχε αφήσει η 22χρονη. Το ιδιόχειρο σημείωμα βρέθηκε στο σπίτι της 22χρονης το περασμένο Σάββατο. Σε αυτό το σημείωμα, η 22χρονη αναφέρει ότι νιώθει πια βάρος, ότι δεν αντέχει τη ζωή και ότι δεν θέλει να ζει με τον τρόπο αυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments