Μedia

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δηλώνει έτοιμος να γίνει πατέρας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης:  Δηλώνει έτοιμος να γίνει πατέρας
H εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» και μεταξύ άλλων τόνισε την επιθυμία του να γίνει πατέρας, αλλά και για την ταινία που ετοιμάζει με πρωταγωνιστή ένα 6χρονο αγόρι.

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης Χρίστοφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τις συγκλονιστικές εμπειρίες που βίωσε, καταγράφοντας τη δράση της ActionAid, σε Ελλάδα, Γκάνα και Νεπάλ που αποτελεί και το θέμα του ντοκιμαντέρ «Ένας κόσμος» το οποίο υπογράφει ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Χριστόφορος μίλησε για τη ζωή και τη δουλειά του που αυτήν την περίοδο μοιράζεται ανάμεσα στην Αθήνα και το Λος Άντζελες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε ακόμα για την επιθυμία του να γίνει πατέρας, αλλά και για τη νέα ταινία που ετοιμάζει:

«Αυτή την εποχή είμαι ελεύθερος!» δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, συμπληρώνοντας:

«Μεγαλώνοντας οι άνθρωποι βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας. Δεν είμαι όπως ήμουνα. Δεν ξέρω αν γίνομαι καλύτερος, γιατί θα πρέπει να το δω στην πράξη. Δεν ήμουν ένας εύκολος άνθρωπος στις σχέσεις μου.

Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Η αρχή, η μέση και το τέλος της ζωής μου ήταν η δουλειά μου. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με καταστάσεις.

View this post on Instagram

Το Smiles Children’s Club είναι ενα club παιδιών (5 εως15). Καθε βδομάδα τα παιδιά συνεδριάζουν μόνα τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν προβλήματα όπως: κατάργηση των γάμων ανηλίκων και παρακίνηση των γονιών να στείλουν τα παιδιά τους πίσω στο σχολείο. Μερικές φορές θα χτυπήσουν ακόμα και πόρτα πόρτα και θα προσπαθήσουν να πείσουν κάποιους γονείς για το πόσο σημαντικό είναι να ξανά στείλουν τους φίλους τους,πίσω στο σχολείο. Είναι μια από τις πρακτικές της ActionAid ανά τον κόσμο, να συσπειρώνει ομάδες ανθρώπων (διαφορετικών ηλικιών) έτσι ώστε με την σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση να αποκτούν γνώση για τα δικαιώματα τους και να μπορούν να επιλέξουν πως θα πορευτούν στην ζωή τους//// “Smiles” Children’s club is a “children’s only” club. They meet every week trying to fight issues like CHILD MARRIAGE and defend the right of every child to complete at least their basic education in order to have a chance for a better life. Ένας κόσμος.One World #documentary #filming🎬 #Nepal #unscripted #filmforacause #realstories #people #children #fightingfortherights @actionaidhellas #actionaidnepal 📸 @vasilis_kasvikis

A post shared by Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) on

Δεν μπορούσα ποτέ να συμβιβαστώ, ούτε από μικρό παιδί. Δεν κατάφερε ποτέ κανείς, ούτε οι γονείς μου, να με βάλουν σε μία νόρμα».

«Σκέφτομαι την οικογένεια. Όταν λέμε οικογένεια, ένα παιδί εννοούμε. Το κομμάτι του γάμου δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Η σχέση ενός πατέρα με ένα παιδί φυσικά και υπάρχει.

Μπορεί να προκύψει από ένα γάμο, μπορεί και να μην προκύψει μέσα από ένα γάμο. Αυτό το έχω ξεπεράσει. Τη στιγμή που κάποιος γίνεται πατέρας κάτι μετακινείται μέσα σου και είναι πάρα πολύ γλυκό και τρυφερό. Είναι ιερό. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να το ζήσω. Αν όχι, θα βρω τον τρόπο κάποια στιγμή. Όταν το θέλω πάρα πολύ θα γίνει.

Μέχρι τώρα δεν ήταν κάτι που κυνήγησα ποτέ. Άλλωστε πιστεύω πως το κομμάτι ενός παιδιού είναι πιο πολύ υπόθεση μιας γυναίκας. Ο άντρας μόνο αν τον πάνε προς τα εκεί θα μπει μέσα σε αυτό.

Εμένα οι συγκυρίες της ζωής μου και ο τρόπος που τα δόμησα όλα, οι επιλογές που έκανα δεν ήταν τόσο πολύ για να κάνω οικογένεια. Ποτέ δεν είναι αργά!», συμπλήρωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments