Ελλάδα

Φυλακές Κορυδαλλού: Μαχαιρωμένος βρέθηκε Αλβανός κρατούμενος

Φυλακές Κορυδαλλού: Μαχαιρωμένος βρέθηκε Αλβανός κρατούμενος
Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού έφερε τραύματα από αυτοσχέδιο μαχαίρι στους γλουτούς

Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού με θύμα κρατούμενο το πρωί του Σαββάτου.

Αναλυτικότερα το πρωί του Σαββάτου οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν έναν Αλβανό κρατούμενο σε κελί της 5ης πτέρυγας αιμόφυρτο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κρατούμενος έφερε τραύματα από αυτοσχέδιο μαχαίρι στους γλουτούς.

Ευτυχώς, ο κρατούμενος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο των φυλακών.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, στις 19 Μαρτίου, ένας 48χρονος κρατούμενος, καταδικασμένος σε ισόβια, απεβίωσε στο ψυχιατρείο των φυλακών του Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ πρόκειται για Έλληνα που είχε καταδικαστεί σε ισόβια και εργαζόταν στα μαγειρεία του συγκεκριμένου χώρου. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Ο 48χρονος ήταν πεσμένος στο πάτωμα χωρίς σφυγμούς, ενώ είχε προηγηθεί εμετός.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με τον γιατρό του νοσοκομείου πιθανή αιτία θανάτου είναι ανακοπή καρδιάς από εισρόφηση.

Φωτογραφία Eurokinissi


Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες χθες (19/3/19) έγινε άλλη μία συμπλοκή ανάμεσα σε κρατούμενο και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Πρωταγωνιστής του νέου επεισοδίου φέρεται ότι είναι ένας Ρωσοπόντιος που εκτίει ισόβια ποινή φυλάκισης ο οποίος επιτέθηκε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους όταν έμαθε ότι πρόκειται να μεταφερθεί σε άλλη φυλακή εκτός.

Να σημειωθεί ότι ο θάνατος του κρατούμενου είναι ο δεύτερος που καταγράφεται τον τελευταίο μήνα, στο ψυχιατρείο των φυλακών. Είχε προηγηθεί αιματηρή συμπλοκή κρατουμένων με τραυματίες, ενώ ένας άνθρωπος είχε μεταφερθεί νεκρός στο νοσοκομείο.

Φωτογραφία Eurokinissi


Σε έλεγχο που έγινε από την Ελληνική Αστυνομία στο ψυχιατρείο των φυλακών, μετά τη νέα συμπλοκή, βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα που απαγορεύεται να είναι στην κατοχή των κρατουμένων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments