Lifestyle

Τζέσυ Παπουτσή: Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για τις τελευταίες ημέρες της

Τζέσυ Παπουτσή: Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για τις τελευταίες ημέρες της
Ο Θάνος Καληώρας μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την Τζέσυ Παπουτσή και τις τελευταίες ημέρες της αείμνηστης ηθοποιού.

Η Τζέσυ Παπουτσή έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018, σε ηλικία 67 ετών. Η αξέχαστη ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο τέλος της ζωής της, με τον ηθοποιό, Θάνο Καληώρα να περιγράφει την κατάσταση.

Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για την Τζέσυ Παπουτσή στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και στον Κώστα Τσουρό. Τα λόγια του ηθοποιού συγκλονίζουν.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: “Δεν φύγαμε ποτέ από κοντά της. Δεν συνήλθε ποτέ”.

Ο Θάνος Καληώρας είπε τα εξής για τη Τζέσυ Παπουτσή:

“Τον Απρίλιο αναγκαστήκαμε να πάμε στο νοσοκομείο και μαζί με τον Γιάννη και το παιδί δεν φύγαμε ποτέ από κοντά της. Ήμασταν εκεί μέχρι και την τελευταία ημέρα κοντά της. Είναι ένα γεγονός που κρατήθηκε μυστικό.

“Δεν είχε τελευταία λόγια. Δεν συνήλθε ποτέ. Μετά την επέμβαση που έγινε το πρώτο βράδυ και τις υπόλοιπες ημέρες, έπεσε σε κώμα για 2 – 2,5 μήνες. Ήταν πολύ άσχημα”.

Τζέσυ Παπουτσή: Η ιστορία της

Η Τζέσυ (Γεσθημανή) Παπουτσή (11 Δεκεμβρίου 1950 – 1 Ιουλίου 2018) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Έγινε για πρώτη φορά γνωστή από την θεατρική παράσταση Βάτραχοι του Αριστοφάνη που ανέβηκε το 1973 στο Εθνικό Θέατρο.

Μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες της ήταν αυτή με το Εθνικό Θέατρο, στο οποίο εργάστηκε για 20 χρόνια.

Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1950 στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική. Από τον Ιούνιο του 2008 ήταν παντρεμένη με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μανιό, με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.

Υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Θάνο Καληώρα με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον σκηνοθέτη Γιώργο Καληώρα.

Απεβίωσε την 1η Ιουλίου 2018 από όγκο στον εγκέφαλο, σε ηλικία 67 ετών, μετά από 62 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments