Τεχνολογία

Το Gmail φέρνει επανάσταση: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που θα ενθουσιάσει τους χρήστες

Το Gmail φέρνει επανάσταση: Αυτή είναι η νέα λειτουργία που θα ενθουσιάσει τους χρήστες
Όσοι χρησιμοποιούν το Gmail, θα γνωρίζουν ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Google έχει υποβληθεί σε πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια.

Το Gmail έχει αλλάξει κατά πολύ τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα πλέον, προσφέρει στους χρήστες του πληθώρα επιλογών.

Το Gmail γιορτάζει τα 15 του χρόνια και πρόσθεσε ακόμα μια λειτουργία που θα ενθουσιάσει.

Ποια είναι αυτή η αλλαγή

Η Google μόλις πρόσθεσε νέα χαρακτηριστικά που πραγματικά θα φέρουν την επανάσταση στον τρόπο που εργάζεσαι, προγραμματίζεις και παραμένεις οργανωμένος σε καθημερινή βάση. Εάν ακόμα δεν χρησιμοποιείς τις αλλαγές στο Gmail, τότε είναι η ώρα να κάνεις την ενημέρωση, αφού είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμες.

Ανάμεσα σε αυτά είναι η προγραμματισμένη αποστολή, η εξατομίκευση Smart Compose, το Smart Compose στο κινητό, το Smart Compose σε τέσσερις νέες γλώσσες και το Dynamic mail. Οι νέες λειτουργίες του Gmail δίνουν στους χρήστες πολλούς τρόπους να παραμείνουν οργανωμένοι και συνδεδεμένοι με τους φίλους τους, και είναι διαθέσιμες στην 1η Απριλίου 2019.

  • Προγραμματισμένη αποστολή

Είτε θέλεις να αποφύγεις μερικά emails το Σαββατοκύριακο, είτε δεν θες να ενοχλήσεις κάποιον κάποια συγκεκριμένη στιγμή, η επιλογή αυτή σου επιτρέπει να γράψεις το email και να προγραμματίσεις την ώρα παραλαβής. Είναι κάτι αρκετά χρήσιμο και θα το χρειαστείς σίγουρα, έστω και για μια φορά.

  • Προτεινόμενο subject line

Το να βάλεις ένα catchy κι επαγγελματικό θέμα στο email μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά το Gmail τώρα ξεκινάει να προτείνει θέματα, τα οποία σου δίνουν ιδέες, αφού έχεις ήδη γράψει το email σου.

  • Εξατομίκευση Smart Compose

Το Gmail γίνεται εξυπνότερο, και πλέον ενσωματώνει τον προσωπικό σου τρόπο γραφής. Πλέον, με το Smart Compose Personalization, θα σου προτείνει χαιρετισμούς και φράσεις ειδικά για σένα, προσαρμοσμένες στον τρόπο ομιλίας σου. Με αυτό τον τρόπο θα εξοικονομήσεις πολύ χρόνο!

  • Smart Compose στο κινητό

Ειδικά για τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, η πληκτρολόγηση σε ένα τηλέφωνο μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, πόσο μάλλον για ένα μακροσκελές κείμενο. Ωστόσο, το Gmail προσφέρει πια μια λειτουργία που προτείνει τι να πεις όταν πληκτρολογείς στην εφαρμογή Gmail για κινητά. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σύρεις δεξιά για να δεχτείς τις προτάσεις

  • Smart Compose σε τέσσερις νέες γλώσσες

Το να γράφεις σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική σου, είναι κάτι που μπορεί να σε δυσκολέψει και να κάνεις λάθη, που μπορεί να σου στοιχίσουν. Η επιλογή θα σε βοηθήσει να γράψεις στα Ισπανικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Πορτογαλικά.

  • Dynamic email

Σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις περισσότερα πράγματα με λιγότερες καρτέλες ανοιχτές. Θα μπορείς να απαντήσεις και ταυτόχρονα να οργανώσεις το Google Docs στην ίδια σελίδα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments