Αθλητισμός

Πιτίνο: Αυτόν πήγε να δει στο κλειστό του Αμύντα

Πιτίνο: Αυτόν πήγε να δει στο κλειστό του Αμύντα
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, πήγε σήμερα στο κλειστό του Υμηττού για να δει την προπόνηση του Αμύντα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, πήγε σήμερα στο κλειστό του Υμηττού για να δει την προπόνηση του Αμύντα (ομάδα της Α2).

Ο Πιτίνο βρέθηκε εκεί για να τσεκάρει το αγωνιστικό επίπεδο του Ντίλον Αβάρε, ενός Αμερικάνου γκαρντ, που είναι γιος ενός πολύ στενού του φίλου, σύμφωνα με SDNA.g.

Ο Αβάρε ήταν παίκτης του προπονητή του Παναθηναϊκού, όταν αυτός ήταν στο πανεπιστήμιο του Λούιβιλ. Πέρυσι και πρόπερσι ο Αβάρε ήταν στο Ιστερν Κεντάκι.

Πρόκειται για βραχύσωμο γκαρντ, που βγήκε την άνοιξη του 2018 από το κολλέγιο, φέτος δεν έπαιξε πουθενά, αλλά από του χρόνου θέλει να αρχίσει επαγγελματική καριέρα. Την ίδια ώρα μάλιστα περιμένει να λάβει ιταλικό διαβατήριο (ιταλική είναι η καταγωγή του), ώστε οι θέσεις εργασίας να γίνουν περισσότερες για αυτόν.

Μάλιστα αν μείνει ο Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό ο Αβάρε να αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα από την χώρα μας, ώστε κατά κάποιο τρόπο ο πρώην προπονητής του να τον έχει σε πιο στενή παρακολούθηση.

Το αγωνιστικό επίπεδο του νεαρού γκαρντ δεν είναι για την ελληνική Α1, αλλά παίρνοντας ιταλικό διαβατήριο, μπορεί να βρει θέση στο πρωτάθλημα της Α2. Ισως μάλιστα και στον Αμύντα, όπου δοκιμάστηκε σήμερα και δεν άφησε άσχημες εντυπώσεις.

Τις προηγούμενες μέρες ο Αβάρε πέρασε και δοκιμάστηκε από δύο ακόμη ομάδες της Α2, το Μαρούσι και το Ψυχικό.

Πιτίνο σε άπταιστα ελληνικά: «Να είστε εδώ νωρίς»

Τα «κλειδιά» της επιτυχίας απέναντι στην Μπουντούτσνοστ στο ΟΑΚΑ (4/4, 21:00) αποκάλυψε ο Ρικ Πιτίνο, σε video που ανήρτησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αποκορύφωμα του video είναι το κάλεσμα του τεχνικού των «πράσινων» σε άπταιστα ελληνικά, δηλώνοντας: «Να είστε εδώ νωρίς αύριο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments