Τεχνολογία

Netflix: Αυξάνονται οι τιμές τον επόμενο μήνα – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Netflix: Αυξάνονται οι τιμές τον επόμενο μήνα – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα
To Netflix αλλάζει τις τιμές με την δικαιολογία ότι θέλει να επενδύσει σε πρωτότυπο περιεχόμενο και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα email που έστειλε το Netflix αυτή τη φορά δεν έκρυβαν ευχάριστα για τους συνδρομητές της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενοικίασης ταινιών. Και αυτό γιατί οι χρήστες θα πρέπει από εδώ και πέρα να αυξήσουν τη μηνιαία συνδρομή τους στην αμερικανική εταιρεία.

Η συγκεκριμένη είδηση δεν άρεσε σε πολλούς, αφού τα σενάρια ότι οι άνθρωποι της εταιρείας άρχισαν να εκμεταλλεύονται την επιτυχία της πλατφόρμας δίνουν και παίρνουν. Παρά τις αντιδράσεις λοιπόν οι αποφάσεις δεν αλλάζουν και από εδώ και πέρα οι συνδρομές θα είναι ακριβότερες.

Φωτογραφία Unsplash


Η σχετική ανακοίνωση είχε γίνει ήδη από τον Ιανουάριο και η εταιρεία υποστηρίζει ότι η αύξηση θα τη βοηθήσει να επενδύσει σε πρωτότυπο περιεχόμενο και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Προς το παρών η εν λόγω αύξηση αφορά μόνο τους χρήστες της Αμερικής, οι οποίοι θα επιβαρυνθούν με ένα ποσό της τάξης των 1 ή 2 δολαρίων περισσότερο από όσο πλήρωναν.

Επομένως, το βασικό πακέτο θα πάει από τα 8 στα 9 δολάρια. Το HD πακέτο σε δύο συσκευές από τα 11 δολάρια θα πάει στα 13 και η ακριβή συνδρομή από τα 14 θα ανέβει στα 16 δολάρια.

Φωτογραφία Unsplash


Όπως αναφέραμε, η συγκεκριμένη αλλαγή στις χρεώσεις αφορά μόνο τις ΗΠΑ, ωστόσο υπάρχει έντονη φημολογία πως και άλλες χώρες θα πάρουν σειρά. Στην Ελλάδα οι χρεώσεις συνεχίζουν να ισχύουν κανονικά ως έχουν.

Εάν αλλάξουν, τότε πολλοί θα σκεφτούν εάν θα συνεχίσουν να είναι χρήστες του Netflix ή θα επιλέξουν να σταματήσουν την συνδρομή τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments