Αθλητισμός

ΑΕΚ – Λαμία: “Είχαμε την υπομονή να κουράσουμε τον αντίπαλο”, λέει ο Χιμένεθ

ΑΕΚ – Λαμία: “Είχαμε την υπομονή να κουράσουμε τον αντίπαλο”, λέει ο Χιμένεθ
Οι δηλώσεις του προπονητή της Ένωσης μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ - Λαμία.

ΑΕΚ – Λαμία: Μετά το τέλος του ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας και τη νίκη (2-0) επί της Λαμίας στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, δήλωσε:

«Η διαφορά ανάμεσα στα δυο ημίχρονα, βρίσκεται στην ένταση του αντιπάλου. Στο πρώτο αμύνθηκε πολύ καλά. Νομίζω πως φερθήκαμε αρκετά έξυπνα, προσπαθήσαμε να μην δεχθούμε γκολ. Είχαμε την υπομονή να κουράσουμε τον αντίπαλο και στο δεύτερο ημίχρονο μας δόθηκαν περισσότεροι χώροι».

Φωτογραφία Eurokinissi


Από την πλευρά του ο Μάκης Χάβος επεσήμανε: «Αμυνθήκαμε πολύ καλά και κρατήσαμε την ΑΕΚ μακριά από την εστία στο πρώτο διάστημα του αγώνα. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα γιατί η ΑΕΚ είχε εξαιρετικό transition. Στο β΄ ημίχρονο χάσαμε κάποιες μονομαχίες ένας εναντίον ενός και έτσι δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Όταν όμως δέχεσαι το δεύτερο σε τόσο κομβικό χρονικό σημείο, φεύγεις στενοχωρημένος από το γήπεδο.

Σκορ πρόκρισης

Αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, για τέταρτη συνεχή χρονιά, βρίσκεται η ΑΕΚ. Με άμυνα από «γρανίτη» και ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της στο β΄ημίχρονο, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε 2-0 της Λαμίας στον πρώτο ημιτελικό του ΟΑΚΑ. Τα γκολ πέτυχαν οι Πόνσε στο 63΄, Κρίστιτσιτς στο 90΄.

Η ρεβάνς θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη (24/4) στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Προβάδισμα και για τον ΠΑΟΚ

Με δύο γκολ του Λέο Μάτος στο 17ο λεπτό και στο 90΄+6 του αγώνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ρεβάνς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» θα διεξαχθεί στις 24 Απριλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments