Διεθνή

Ινδία: Μαθήματα ζωής από ένα 6χρονο – Η φωτογραφία που συγκίνησε τον πλανήτη (pic)

Ινδία: Μαθήματα ζωής από ένα 6χρονο – Η φωτογραφία που συγκίνησε τον πλανήτη (pic)
Το αγόρι από την Ινδία, το όνομα του οποίου είναι Ντέρεκ, προκάλεσε ένα μεγάλο κύμα συμπάθειας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκινεί μια ιστορία με πρωταγωνιστή ένα παιδάκι μόλις 6 ετών από την Ινδία, αφού εάν και τόσο μικρό έδωσε ένα ηχηρό μάθημα για τις αξίες και τα ιδανικά της ζωής σε όλους τους μεγαλύτερους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ξένα Μέσα Ενημέρωσης  το αγοράκι που ζει στη βορειοανατολική πολιτεία του Μιζοράμ πάτησε κατά λάθος ένα  κοτόπουλο του γείτονά του με το ποδήλατό του και έσπευσε να το μεταφέρει στο νοσοκομείο για να σώσει τη ζωή του, σκοπεύοντας να πληρώσει για θεραπεία με ό,τι χρήματα είχε από το χαρτζιλίκι του.

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία του μικρού, με το κοτόπουλο στο ένα χέρι και ένα ινδικό χαρτονόμισμα δέκα ρουπιών στο άλλο, διαδόθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε αντικείμενο συζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Να αναφέρουμε, ότι η ιστορία έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ο χρήστης Σανγκά διηγήθηκε την ιστορία για το πώς ο Ντερέκ προσπάθησε να σώσει τη ζωή του κοτόπουλου που πάτησε κατά λάθος.

Η ανάρτηση με το συμπαθή μπόμπιρα έγινε viral με πάνω από 90.000 διαμοιρασμούς και περίπου 100.000 «μού αρέσει». Η καλοσύνη του δεν πέρασε απαρατήρητη, και οι χρήστες των social media απάντησαν με εικονικά χειροκροτήματα και αγάπη για την αθωότητα και τη συμπόνια του μικρού αγοριού.

Ο 6χρονος που παρέδωσε ένα μάθημα ζωής:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments