Ελλάδα

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Βρήκαν το σημείωμα του παιδοκτόνου – αυτόχειρα (vid)

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Βρήκαν το σημείωμα του παιδοκτόνου – αυτόχειρα (vid)
Νέες εξελίξεις για το έγκλημα που σημειώθηκε στο Χαλάνδρι.

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Ο 27χρονος ο οποίος σκότωσε το 4χρονο παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη του.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το σημείωμα βρέθηκε πάνω στην εν διαστάσει σύζυγο του 27χρονου, η οποία μπήκε πρώτη στο διαμέρισμα και εντόπισε τις σορούς. Προφανώς, η γυναίκα το βρήκε και το έβαλε στην τσέπη της, πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Στο σημείωμα αναφερόταν στον χωρισμό του από την 21χρονη, λέγοντας πως δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ, ενώ τόνιζε πως είχε μείνει μόνος του να μεγαλώνει το παιδί.

Όπως αναφέρεται στο Star, ο 27χρονος έγραψε το σημείωμα αφού είχε σκοτώσει το παιδί του. «Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις», έγραφε χαρακτηριστικά.

  • Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο νεαρός φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του -κάτι που τον στιγμάτισε- αλλά όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.

Σύμφωνα με εκτίμηση του ιατροδικαστή, η τραγωδία έλαβε χώρα αρκετές ώρες πριν από την αποκάλυψή της, το πρωί της Κυριακής.

Με μια κλεμμένη καραμπίνα, ο 27χρονος πυροβόλησε το 4χρονο αγοράκι του πάνω στο κρεβάτι του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του.

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Το χρονικό

Το σπίτι στο Χαλάνδρι – Φωτογραφία Eurokinissi – Γιώργος Κονταρίνης


Ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους.

Την κατηγορούσε πως διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και οι καυγάδες τους ήταν συνεχείς και έντονοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ του Σαββάτου (6/4/19) τσακώθηκαν μέσω τηλεφώνου.

Η γυναίκα, που είναι Ρομά, προσπαθούσε την Κυριακή (7/4/19) να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Τελικά, πήγε στο σπίτι στο Χαλάνδρι, όπου έμαθε τα τραγικά νέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments