Πολιτική

Νέα Δημοκρατία για Novartis: Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη

Νέα Δημοκρατία για Novartis: Η κυβέρνηση εργαλειοποιεί τη Δικαιοσύνη
Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

«Το δήθεν «μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως ελληνικού κράτους» αποδεικνύεται η μεγαλύτερη σκευωρία που έχει στήσει ελληνική κυβέρνηση κατά των πολιτικών της αντιπάλων», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση Novartis.

“Το δυστύχημα είναι ότι στο σκάνδαλο αυτό, ηθελημένα ή μη, φαίνεται να συμπράττουν και δικαστικοί λειτουργοί, οι οποίοι δέχθηκαν να ανακοινώσουν σε… δόσεις το πόρισμά τους για την υπόθεση Novartis, εξυπηρετώντας έτσι τις επικοινωνιακές σκοπιμότητες του Μαξίμου

Σκοπιμότητες τις οποίες άλλωστε είχαν προαναγγείλει τα δημοσιογραφικά φερέφωνα της κυβέρνησης”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Και καταλήγει σημειώνοντας τα εξής:

Το γεγονός, ωστόσο, ότι η Δικαιοσύνη στέλνει στο αρχείο τις δήθεν κατηγορίες, εκθέτει με πρωτοφανή τρόπο τους κυβερνητικούς σκευωρούς. Ας γνωρίζουν ότι θα απολογηθούν, καθώς εξακολουθούν να εργαλειοποιούν τη Δικαιοσύνη ενόψει των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Όλοι οι πολίτες, άλλωστε, έχουν πια καταλάβει το φιάσκο της Novartis και τη σκευωρία που πήγε να στήσει μια κυβέρνηση η οποία έχει τα σκάνδαλα στο… πετσί-της».

  • Υπόθεση Novartis: Αίτημα άρσης ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου

Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία για την άρση της ασυλίας του βουλευτή και πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για ενδείξεις δωροδοκίας στις οποίες κατέληξαν οι εισαγγελείς καταπολέμησης στης διαφθοράς που ασχολούνται με την υπόθεση της Novartis.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Μπαίνουν στο αρχείο οι υποθέσεις που αφορούν τον πρώην πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Γιώργο Κουτρουμάνη.

Παραμένει ανοικτή η έρευνα για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά , τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Γιάννη Στουρνάρα, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Μάριο Σαλμά.

Την Τρίτη (8/4/19) αναμένεται να κληθούν 20-30 μη πολιτικά πρόσωπα για δωροδοκία και πιθανό ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments