Ελλάδα

Βούλα: Εισβολή σε βίλα γνωστού επιχειρηματία – Απήγαγαν την οικιακή βοηθό

Βούλα: Εισβολή σε βίλα γνωστού επιχειρηματία – Απήγαγαν την οικιακή βοηθό
Οι τέσσερις ληστές απήγαγαν τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό και την υποχρέωσαν να τους βάλει εντός της οικίας του επιχειρηματία στη Βούλα.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η οικιακή βοηθός γνωστού επιχειρηματία (που ζει μόνιμα στην Ελβετία) το Σάββατο (09.04.2019) στην Βούλα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες οι τέσσερις ληστές «απήγαγαν» από τον κεντρικό δρόμο της Βούλας τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό και αφού την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στη βίλα, έφυγαν με μετρητά, αλλά και άλλα πολυτελή είδη.

Να σημειωθεί, ότι φεύγοντας έκαναν κομμάτια και το κινητό της γυναίκας προκειμένου να μην μπορέσει να καλέσει τις Αρχές για να έχουν χρόνο να εξαφανιστούν.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Το “ντου” των κουκουλοφόρων στη βίλα της οδού Βουλγαροκτόνου στη Βούλα σημειώθηκε  στις 9 πάρα τέταρτο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Η 64χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες βρισκόταν κοντά στο σπίτι του εργοδότη της όταν οι κουκουλοφόροι την πλησίασαν, όρμησαν επάνω της και της ζήτησαν να τους οδηγήσει στην πολυτελή κατοικία.

Η οικιακή βοηθός τρομαγμένη τους επιτρέπει να μπουν σπίτι. Τότε ξεκινούν οι έρευνες εντός του σπιτιού και οι ληστές ζητούν να τους οδηγήσει στο χρηματοκιβώτιο.

Η λεία των δραστών

Η γυναίκα τους είπε ότι δεν υπάρχει και τότε οι ληστές κατευθύνονται στο γραφείο του επιχειρηματία για να ψάξουν και εκεί.

Όμως η πόρτα ήταν κλειδωμένη και τότε οι δύο από τους κουκουλοφόρους βγαίνουν στο μπαλκόνι και αφού σπάνε την τζαμαρία με λοστό, μπαίνουν μέσα για να το λεηλατήσουν.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Στιγμές αργότερα, φεύγουν με λεία 4.000 ευρώ και τα δύο πανάκριβα ρολόγια μάρκας Rolex και Bulgari που βρήκαν στα συρτάρια.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι κουκουλοφόροι παρακολουθούσαν αρκετές ημέρες τον στόχο, πριν αποφασίσουν να μπουκάρουν, πιστεύοντας ότι θα υπήρχε χρηματοκιβώτιο που έκρυβε κοσμήματα και μετρητά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments