Αθλητισμός

Λίβερπουλ – Πόρτο: 2 – 0

Λίβερπουλ – Πόρτο: 2 – 0
Η Λίβερπουλ νίκησε με 2 - 0 την Πόρτο και πλέον ελπίζει εκτός της Premier League και σε έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Λίβερπουλ – Πόρτο: Ο πόθος των Άγγλων να επιστρέψουν στην κορυφή της Premier League μετά από 29 χρόνια δεν τους εμποδίζει από το να ορέγονται και το Champions League

Η πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος (η Σίτι έχει ένα ματς λιγότερο) εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και την παράδοση που έχει απέναντι στην Πόρτο και με το 2-0 στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης απέκτησε το απόλυτο πλεονέκτημα για την πρόκριση στους ημιτελικούς (η ρεβάνς στο Ντραγκάο στις 17 Απριλίου).

Λίβερπουλ – Πόρτο: Τα γκολ της αναμέτρησης

Η “Αγγλοι” προηγήθηκαν νωρίς στο ματς. Μόλις στο 5′ ο Μανέ έκανε κίνηση από τα αριστερά και τροφοδότησε τον Φιρμίνο, εκείνος “έστρωσε” στον Κεϊτά, με τον μέσο από την Γουινέα να νικάει με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή (η μπάλα βρήκε και στο πόδι του Όλιβερ Τόρες) τον Κασίγιας στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Η Λίβερπουλ έφτασε μια ανάσα από το 2-0 με τον Σαλάχ στο 22′. Ο Σαλάχ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Πόρτο και βρέθηκε τετ α τετ με τον εξερχόμενο Κασίγιας, το πλασέ του με το αριστερό έστειλε τη μπάλα δίπλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας των “δράκων”.

Λίγα λεπτά αργότερα η ομάδα του Κλοπ “κλείδωσε” τη νίκη με τρομερό ποδόσφαιρο. Ο Χέντερσον πάσαρε υπέροχα στον Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτης της άμυνας της πόρτο και με παράλληλο γύρισμα η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Φιρμίνο, με το Βραζιλιάνο να κάνει το 2-0.

  • Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Μίλνερ, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Κεϊτά, Σαλάχ, Φιρμίνο (82′ Στάριτζ), Μανέ (73′ Οριγκί)
  • Πόρτο: Κασίγιας, Περέιρα (77′ Αντράντε Ντος Σάντος), Φελίπε, Μιλιτάο, Κορόνα, Ντανίλο, Τόρες (73′ Κόστα Αλμέιδα), Τέγιες, Οτάβιο, Σοάρες (62′ Μπραχίμι), Μαρεγκά

φωτογραφία twitter

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments