Ελλάδα

Δραπέτης τραγουδιστής: Θύμα του και η Ελένη Φιλίνη – Δείτε τι της έκανε (vid)

Δραπέτης τραγουδιστής: Θύμα του και η Ελένη Φιλίνη – Δείτε τι της έκανε (vid)
Δραπέτης τραγουδιστής: Νέα στοιχεία για την δράση του από την Ελένη Φιλίνη.

Ένα από τα θύματα του δραπέτη τραγουδιστή ήταν και η γνωστή ηθοποιός Ελένη Φιλίνη.

Ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης ή αλλιώς Δαναός έχει κάνει ολόκληρη την Ελλάδα να αναζητά ποιο είναι το παρελθόν του.

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί το 1996 στην Κρήτη, σε ηλικία 28 ετών. Τότε, δήλωνε ότι είναι γιος γνωστού βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αλλά και συνεργάτης τηλεοπτικής εκπομπής που επεδίωκε την προβολή διαφόρων επιχειρήσεων.

Μάλιστα για να πείσει τότε τους επιχειρηματίες για όσα έλεγε, είχε μεταβεί σε ανθοπωλείο της περιοχής για να στείλει λουλούδια στον εαυτό του. Με τον τρόπο αυτό κατόρθωσε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά. Όμως έγινε αντιληπτός και αφού συνελήφθη, καταδικάστηκε στο δικαστήριο.

Μια ημέρα του 2002, ο Δαναός βγήκε από την φυλακή με άδεια, έχοντας πάρει την απόφαση να μην γυρίσει πίσω, αλλά να δραπετεύσει.

Όμως δεν χάθηκε από προσώπου γης, αλλά αντιθέτως επί 17 χρόνια έκανε καριέρα τραγουδιστή, δημοσιογράφου και μάνατζερ χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας.

Θύμα του δραπέτη τραγουδιστή είχε πέσει και η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και αφηγήθηκε όλα όσα έζησε.

«Έπαιρνε τηλέφωνο μια κοπέλα και έλεγε πως είναι η Φιλίνη και ο ανιψιός της κάτι έπαθε και δώσε μας σε παρακαλώ 50 ευρώ, ας πούμε. Δεν έπαιρνε φίλους αλλά γνωστούς. Τα ποσά που ζήταγε ήταν μικρά. Τον λυπόσουν. Ήταν με τις χειροπέδες ζήταγε συγνώμη και οι αστυνομικοί έλεγαν να του δώσω μία ευκαιρία», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φιλίνη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments