Μedia

MasterChef spoiler: Ομαδική δοκιμασία με πολλά… αστέρια!

MasterChef spoiler: Ομαδική δοκιμασία με πολλά… αστέρια!
MasterChef spoiler: Ανατροπές και εκπλήξεις για τους παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής.

MasterChef spoiler:  H αποχώρηση του Ντέιβιντ ξάφνιασε κάποιους αλλά ανακούφισε και μερικούς, που βρίσκονται ήδη καιρό μέσα στον διαγωνισμό και καλούνται να ξαναπεράσουν τις δύσκολες δοκιμασίες για να βρεθούν πάλι πιο κοντά στο όνειρο της τελικής δεκάδας.

Όλα αυτά όμως θα πρέπει να τα βάλουν στην άκρη και να δουλέψουν με τις ομάδες τους.

MasterChef spoiler: Επεισοδιακή ημέρα για τους αρχηγούς

Η μέρα της ομαδικής θα αρχίσει επεισοδιακά για τους δύο αρχηγούς των ομάδων αφού θα χρειαστεί να «παραδώσουν» ό,τι πιο… οικείο και βολικό έχουν σχεδιάσει για τη σημερινή ομαδική δοκιμασία.

Το ιστορικής αρχιτεκτονικής ξενοδοχείο Hilton Αθηνών θα φιλοξενήσει την κουζίνα του MasterChef, σε μια αναμέτρηση όλο εκπλήξεις.

Αρχηγοί και υπαρχηγοί θα κληθούν να συντονιστούν για ένα μενού σε κοσμοπολίτικο ύφος και να παρουσιάσουν τα πιάτα τους σε κανονικούς ρυθμούς εστιατορίου!

Οι δύο ομάδες δεν φτάνει όμως να δημιουργήσουν νόστιμα και όμορφα πιάτα. Θα κριθούν και για τη συνολική τους στάση, τον επαγγελματισμό τους αλλά και τον τρόπο εργασίας τους.

MasterChef αποχώρηση: Δεν άντεξε για πολύ ο Ντέιβιντ

Ημέρα δοκιμασίας αποχώρησης στο MasterChef 3 ήταν η Τρίτη (9/4/19) για τους δυο νεόφερτους, Θάνο και Ντέιβιντ, αλλά και για τον «γερόλυκο», από τους πρώτους 21 διαγωνιζόμενους, Ζαχίρ.

Οι τρεις υποψήφιοι έπρεπε να ακολουθήσουν πιστά τη συνταγή για το πιάτο αντιγραφής καθώς και να επιδείξουν υπομονή, συγκέντρωση και άριστη διαχείριση χρόνου, προκειμένου να φέρουν εις πέρας τις πολύπλοκες παρασκευές και να ολοκληρώσουν το πιάτο τους.

Το χειρότερο πιάτο ήταν του Ντέιβιντ Τζίμερσον, ο οποίος αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι.

Φωτογραφία: Facebook


Επομένως, ο Φιλιππινέζος παίκτης λίγα επεισόδια μετά την επιστροφή του στο διαγωνισμό λέει “αντίο” για δεύτερη φορά.

Ο Ντέιβιντ ήταν ένας από τους παίκτες που τόσο οι κριτές, όσο και το κοινό περίμεναν πολλά, ωστόσο έφυγε νωρίς από το παιχνίδι. Του δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν μπόρεσε να την αξιοποιήσει.

Έτσι, Ζαχίρ και Θάνος επέστρεψαν στο σπίτι του MastetChef, όπου πλέον συνεχίζουν 12 διαγωνιζόμενοι που συνεχίζουν να κυνηγούν τον τίτλο του επόμενου MasterChef.

  • Oι 12 που συνεχίζουν στον διαγωνισμό μαγειρικής:

Φωτογραφία: Facebook


Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments