Τεχνολογία

Viber: Ανακοίνωσε νέα υπηρεσία κλήσεων χωρίς χρεώσεις περιαγωγής

Viber: Ανακοίνωσε νέα υπηρεσία κλήσεων χωρίς χρεώσεις περιαγωγής
Viber: Οι χρήστες της εφαρμογής αποκτούν έναν τοπικό τηλεφωνικό αριθμό όπου κι αν βρίσκονται.

Νέα συνδρομητική υπηρεσία, με ονομασία Viber Local Number, ανακοίνωσε το Viber.

Η νέα υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν έναν τοπικό τηλεφωνικό αριθμό. Σε αυτόν τον αριθμό θα μπορεί οποιοσδήποτε εκτός της πλατφόρμας να tκαλέσει ή να στείλει μηνύματα SMS στον χρήστη χωρίς χρεώσεις περιαγωγής για τον παραλήπτη, παρά μόνο με τοπικές χρεώσεις.

Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε διάφορες χώρες μπορούν να δίνουν στους πελάτες τους έναν τοπικό αριθμό επικοινωνίας της επιχείρησης και να επικοινωνούν ελεύθερα μαζί τους, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να “ζουν σαν ντόπιοι” χρησιμοποιώντας έναν τοπικό αριθμό της χώρας που βρίσκονται για κρατήσεις σε εστιατόρια, τουριστικές περιηγήσεις ή για άλλες ταξιδιωτικές ανάγκες.

Μπορούν επίσης να δίνουν τον τοπικό αριθμό τηλεφώνου στις επαφές τους για να επικοινωνούν μαζί τους εύκολα και χωρίς κόστος ενώ είναι μακριά.

H υπηρεσία Viber Local Number είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο, και προσφέρει αρχικά τη δυνατότητα κατοχής τοπικών τηλεφωνικών αριθμών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις Η.Π.Α. και τον Καναδά, ενώ περισσότερες χώρες αναμένεται να προστεθούν στο εγγύς μέλλον. Μέσω ενός τοπικού αριθμού Viber, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν απεριόριστες εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα SMS.

Για να εγκαινιάσει αυτή τη νέα υπηρεσία, το Viber προσφέρει στους πρώτους 10.000 νέους συνδρομητές την προνομιακή τιμή των 1,99 δολάρια/ μήνα εφ’ όρου ζωής.

Η κανονική συνδρομή της υπηρεσίας θα τεθεί σε ισχύ, αφού ολοκληρωθούν οι συνδρομές με τιμή λανσαρίσματος και θα ανέρχεται σε 4,99 δολάρια/ μήνα. Η συνδρομή μπορεί να ακυρωθεί κάθε μήνα χωρίς κόστος.

Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τον τοπικό τους αριθμό Viber πηγαίνοντας στο μενού “Περισσότερα” της εφαρμογής.

Ο Viber Local Number είναι διαθέσιμος στην εφαρμογή Viber τόσο σε iOS όσο και Android συσκευές.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments