Πολιτική

Μεγαλοοικονόμου: Κίνηση έκπληξη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μεγαλοοικονόμου: Κίνηση έκπληξη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη
Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ζητάει 30.000 ευρώ από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου συχνά τραβά τα βλέμματα της δημοσιότητας πάνω της, τόσο με δηλώσεις, όσο και με όσα κάνει. Το όνειρο που έβλεπε να την κυνηγούν κουραμπιέδες, αλλά και το τραγούδι για τον Αλέξη Τσίπρα είναι αδιαμφισβήτητα δύο από τις πιο αξέχαστες στιγμές της.

Έτσι και σήμερα (11/4/19) η κ. Μεγαλοοικονόμου κατάφερε να με μια δήλωσή της να κάνει τους πάντες να συζητούν για εκείνη.

Αναλυτικότερα, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου βρέθηκε καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Φωτογραφία Eurokinissi


Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην αγωγή κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

«Το είχα ανακοινώσει. Και στην Ολομέλεια της Βουλής και στον κύριο Χατζή το Σάββατο (σ.σ.: στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα»). Ο κύριος Μητσοτάκης συνεχίζει την ίδια τακτική, να λέει συνέχεια ότι έγινε μία συμφωνία να ανταλλάξουμε το Σκοπιανό, τη Μακεδονία μας, με τις συντάξεις. Εμένα με προσβάλλει ηθικά και το έκανα τουλάχιστον στη μνήμη του πατέρα μου, που κλείνει 28 χρόνια από τον θάνατό του. Ήταν ανάπηρος πολέμου, πολέμησε από την Αλβανία μέχρι τη Μέση Ανατολή για να υπερασπιστεί την πατρίδα μας από τους Γερμανούς και δεν δέχομαι να μας λέει ο κύριος Μητσοτάκης ότι προδώσαμε την πατρίδα μας έναντι των συντάξεων», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, ζητάει το ποσό των 30.000 ευρώ, διευκρινίζοντας: «Όχι για μένα, για τη ‘Γέφυρα Ζωής’ και τα άτομα με αναπηρία και σύνδρομο down».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments